Αθλητισμός

Αυτή είναι η μεταγραφή που θέλει ο Γκαρθία

Αυτή είναι η μεταγραφή που θέλει ο Γκαρθία
Ούτε χαφ, ούτε στόπερ, κάνει την έκπληξη ο Γκαρσία!

Πλησιάζουμε στο τέλος του Ιανουαρίου και συνάμα της μεταγραφικής περιόδου, ωστόσο τα σενάρια που θέλουν τον Ολυμπιακό να προχωρά σε μια τελευταία μεταγραφή καλά κρατούν.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Πειραιώτες είναι όντως πολύ πιθανό να προβούν σε ακόμα μια προσθήκη, αφού φαίνεται να υπάρχει τέτοια διάθεση από την πλευρά του Όσκαρ Γκαρσία. Το ερωτηματικό είναι σε ποια θέση θα γίνει κίνηση της τελευταίας στιγμής, εάν κριθεί απαραίτητη.

Αναλύοντας τα τωρινά δεδομένα, το ρόστερ του Ολυμπιακού φαντάζει πλήρες. Στη θέση του τερματοφύλακα αποκτήθηκε ο Ίβουσιτς, ενώ για τα πλάγια μπακ έγιναν δυο κινήσεις, με Χατζισαφί και Σίλβα.

Αναφορικά με τα στόπερ, ο Γκαρσία υπολογίζει ως… εσωτερική μεταγραφή τον Αλμπέρτο Μποτία, τον οποίο επανέφερε στο αρχικό σχήμα, ενώ στο κέντρο μπορεί να έγινε κάποια κίνηση, αλλά οι θέσεις φαντάζουν καλυμμένες με την ταυτόχρονη παρουσία Ταχτσίδη, Οφόε, Ζιλέ, Ρομαό και Μάρτινς.

Στα εξτρέμ αποκτήθηκε ο Μιραλάς, ο Γκαρσία ζήτησε την επαναφορά του Καρσελά στο ρόστερ, ενώ ο Πάρντο αποκάλυψε σε δηλώσεις του ότι ο Καταλανός τεχνικός δεν τον άφησε να φύγει.

Τι μένει; Ίσως ένας… 9,5 για την επιθεση, δηλαδή ένας παίκτης με την δυνατότητα να κινείται πίσω από τον σέντερ φορ ως περιφερειακός επιθετικός. Άλλωστε, σας έχουμε ενημερώσει και στο παρελθόν ότι οι Ερυθρόλευκοι εξετάζουν την περίπτωση απόκτησης ενός ποδοσφαιριστή με αυτά τα χαρακτηριστικά, ειδικά από τη στιγμή που ο Εμενίκε είναι στον… αέρα!

Συμπερασματικά, ο Ολυμπιακός είναι πολύ πιθανό να προχωρήσει σε μια μεταγραφή για να κλείσει το ρόστερ. Αν και δεν μπορούμε να προδικάσουμε τίποτα, δεν αποκλείεται αυτή να γίνει στη θέση του περιφερειακού επιθετικού, τουλάχιστον με βάση τις ανάγκες του ρόστερ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments