Δημάτος για Ασβεστά: »Οδυνηρό πλήγμα…» | Pagenews.gr
Pagenews Team 28 Ιανουαρίου 2018, 15:57

Αναλυτικά η τοποθέτηση του υπεύθυνου επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανδρέα Δημάτου, για το περιστατικό βίας κατά του Άρη Ασβεστά:

Η κανονική δημοσιογραφία δέχτηκε ένα ακόμα οδυνηρό πλήγμα. Δεν έχει καν νόημα η αυτονόητη καταδίκη. Το μοναδικό που έχει αξία είναι να αναρωτηθούμε το πώς έχουμε φτάσει στο σημείο να μην μας εκπλήσσει καν η μαφιόζικη επίθεση στον πολύ καλό φίλο αλλά πάνω απ’ όλα εξαιρετικό συνάδελφο Άρη Ασβεστά. 

Και εκείνος βεβαίως είναι σίγουρο ότι δεν πρόκειται να πτοηθεί και θα συνεχίσει να κάνει κανονικότατα τη δουλειά του γιατί το έχει αποδείξει. Τα μηνύματα όμως μιας ακόμα επίθεσης σε συντάκτη του αθλητικού ρεπορτάζ είναι πολλαπλά και ενδεικτικά των δικαιωμάτων που όλοι έχουμε δώσει με την ανοχή μας. 

Όπως αυτονόητη θεωρείται η με εγκληματικό τρόπο συμμόρφωση σε αυτό που επιτρέπεται ή δεν επιτρέπεται να γραφτεί, ο εξαναγκασμός στην απόκρυψη της αλήθειας. Για τον Άρη και τον έντιμο τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνεται τη δημοσιογραφία και αυτή η περιπέτεια θα αποτελέσει σύντομα κάτι το περαστικό, το οποίο θα ξεχάσει και θα συνεχίσει. 

Για όλους τους υπόλοιπους, όμως, η ανοχή σε τέτοια θλιβερά γεγονότα αλλά και η πλήρης αποδοχή της σταθερής όσο και θλιβερής στοχοποίησης των λειτουργών του Τύπου, απ’ όπου κι αν προέρχεται, δεν μπορεί εσαεί να αποτελεί την φυσιολογική αντίδραση στην αλητεία. 

Η ευθύνη είναι όλη δική μας

TAGS: