Αθλητισμός

Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ 0-1: Απέδρασε με Πρίγιοβιτς!

Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ 0-1: Απέδρασε με Πρίγιοβιτς!
Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ 0-1: Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς σκόραρε από τα έντεκα βήματα και λύτρωσε τον ΠΑΟΚ, ο οποίος έφυγε νικητής από το Αγρίνιο και πέρασε προσωρινά πρώτος στη βαθμολογία της Super League.

Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ 0-1: Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έχασε αρκετές καλές στιγμές στο Αγρίνιο, αλλά η αστοχία της και ο Κυριακίδης σταμάτησαν για 87 λεπτά τις βλέψεις του ”δικεφάλου του Βορρά”. Ωστόσο, ο ΠΑΟΚ λυτρώθηκε από το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, χάρη στην (αυστηρή) παράβαση την οποία κέρδισε ο Βαρέλα, παίρνοντας σημαντικό ”διπλό” στην έδρα του Παναιτωλικού.

Στους 43 βαθμούς ο ΠΑΟΚ ο οποίος πέρασε προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League και περιμένει… γκέλα του Ολυμπιακού στην Τρίπολη, προκειμένου να δει αν θα παραμείνει στην πρώτη θέση της κατάταξης το βράδυ της Κυριακής.

Όσον αφορά το ματς, οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου έχασαν και στα δύο ημίχρονα σημαντικές στιγμές, με τον Μπίσεσβαρ να αστοχεί από καλή θέση στο 45ο λεπτό, με τον Κυριακίδη να βγάζει δύο μεγάλες φάσεις στο 63ο και στο 66ο λεπτό με πρωταγωνιστές τον Πρίγιοβιτς, τον Μάτος και τον Μπίσεσβαρ. Οι γηπεδούχοι κρατούν τη μεγάλη ευκαιρία του 42ου λεπτού με τον Κλέσιο να μη μπορεί να νικήσει τον Πασχαλάκη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments