Διεθνή

Κύπρος: Η ώρα της κάλπης

Κύπρος: Η ώρα της κάλπης
Η ώρα της κρίσης και της κάλπης έφτασε. Οι πέντε κύριοι μονομάχοι μετρούν σήμερα δυνάμεις, με το ενδιαφέρον να στρέφεται στο ποιοι είναι οι δύο που θα εξασφαλίσουν εισιτήριο για τον δεύτερο γύρο των εκλογών, που θα διεξαχθεί σε μία εβδομάδα (Κυριακή 04 Φεβρουαρίου).

ΚύπροςΠροεδρικές εκλογές.

Νίκος Αναστασιάδης, Νικόλας Παπαδόπουλος, Σταύρος Μαλάς, Γιώργος Λιλλήκας και Χρίστος Χρίστου, σύμφωνα με όλες τις δημοσκοπήσεις που είχαν προηγηθεί αλλά και με βάση τα ποσοστά των κομμάτων που τους στηρίζουν, αποτελούν τους πέντε βασικούς υποψηφίους.

Τη σχετική λίστα συμπληρώνουν οι Μιχάλης Μηνά, Χάρης Αριστείδου, Χριστάκης Καπηλιώτης και Ανδρέας Ευστρατίου.

Δικαίωμα ψήφου έχουν 550.593 εκλογείς, οι οποίοι καλούνται μεταξύ των ωρών 7:00 – 12:00 και 13:00 – 18:00 να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, επιδεικνύοντας στο ανάλογο εκλογικό κέντρο είτε την πολιτική τους ταυτότητα είτε το εκλογικό τους βιβλιάριο.

Μεγάλο αίνιγμα αυτής της εκλογικής αναμέτρησης, που αναμένεται να ξεκαθαρίσει το αργότερο μέχρι τις 20:10 το βράδυ, είναι αφενός το ζευγάρι των υποψηφίων που θα βρεθεί στον δεύτερο γύρο και αφετέρου τα ποσοστά που θα εξασφαλίσει ο κάθε υποψήφιος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments