Γυναίκα

H Αshley Graham είναι η νέα global ambassador της Revlon (pics)

H Αshley Graham είναι η νέα global ambassador της Revlon (pics)
H Αshley Graham ανακοινώθηκε ότι θα είναι η νέα global ambassador της εταιρείας καλλυντικών Revlon, για την καμπάνια Live Boldly, στο πλάι της ηθοποιού Gal Gadot.

To plus-size μοντέλο Αshley Graham ανέβασε στο Instagram ένα κολάζ από τη φωτογράφιση, για να μοιραστεί τα ευχάριστα νέα με τους θαυμαστές της.

Η ίδια δηλώνει ενθουσιασμένη με τη συμμετοχή της στη συγκεκριμένη καμπάνια, η οποία «αγκαλιάζει» γυναίκες διαφορετικής καταγωγής, ηλικίας και σωματότυπου, προωθώντας μηνύματα υπέρ της διαφορετικότητας.

«Κάθε μέρα κοιτιέμαι στον καθρέφτη και λέω στον εαυτό μου ότι είμαι όμορφη και λαμπερή. Η καμπάνια “Live Boldly” θα μπορούσα να πω ότι είναι το mantra της ζωής μου και χαίρομαι που εμπνέει τις γυναίκες να νιώσουν καλά με τον εαυτό τους».

Όμως, η Graham και η Gadot δεν είναι οι μόνες που συμμετέχουν στη συγκεκριμένη εκστρατεία της Revlon.H εταιρεία ανακοίνωσε μερικά ακόμα ονόματα, όπως τα μοντέλα Adwoa Aboah, Imaan Hammam και Raquel Zimmermann. Η πρώτη δήλωσε επίσης ευτυχής για τη συμμετοχή της, αφού για εκείνη το σύνθημα της καμπάνιας σημαίνει να ζεις χωρίς ενοχές και χωρίς όρια, νιώθοντας δυνατή και αυθεντική.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments