Πολιτική

Γιώργος Κουμουτσάκος για Ίμια: Προσβολή επικίνδυνη για τα εθνικά συμφέροντα

Γιώργος Κουμουτσάκος για Ίμια: Προσβολή επικίνδυνη για τα εθνικά συμφέροντα
Σχολιάζοντας το ρεπορτάζ της Χουριέτ, που αναφέρει ότι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος παρεμποδίστηκε από την τουρκική ακτοφυλακή από το να προσεγγίσει τα Ίμια προκειμένου να ρίξει στεφάνι στη μνήμη των αξιωματικών που είχαν χάσει τη ζωή τους στα Ίμια το 1996, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος, κάνει λόγο για "προσβολή επικίνδυνη προς τα εθνικά συμφέροντα".

Για προσβολή επικίνδυνη και για τα εθνικά συμφέροντα κάνει λόγο ο τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος, σχολιάζοντας την ισχυρή παρουσία σκαφών της τουρκικής ακτοφυλακής και του τουρκικού ναυτικού κατά τη ρίψη στεφάνων στον θαλάσσιο χώρο των Ιμίων, από τον υπουργό Εθνικής Αμυνας, Πάνο Καμμένο.

Εάν αληθεύουν οι πληροφορίες ότι τουρκικά πλοία και εναέρια μέσα απέτρεψαν τον επιβαίνοντα σε σκάφος του Π.Ν., Υπουργό Άμυνας, ακόμη και να πλησιάσει στα Ίμια, τότε, δυστυχώς, η προσβολή που υπέστη έγινε επικίνδυνη και για τα εθνικά συμφέροντα. Όχι μόνον σε εντυπώσεις αλλά και σε ουσία, αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Κουμουτσάκος, με ανάρτησή του στο Twitter.

Διαβάστε επίσης: Ίμια: Τουρκικό σκάφος προσπάθησε να εμποδίσει τον υπουργό Άμυνας να αποτίσει φόρο τιμής στους πεσόντες του 1996 (pics)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments