Στην Αθήνα ο πρόεδρος του Ισραήλ Ρεουβέν Ριβλίν | Pagenews.gr
Pagenews Team 28 Ιανουαρίου 2018, 20:41

Ο πρόεδρος του Ισραήλ Ρεουβέν Ρίβλιν, έφτασε το βράδυ της Κυριακής στην Αθήνα.

Τη Δευτέρα, ο κ. Ριβλίν θα έχει συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αλέξης Τσίπρας, στις 12:40 στο Μέγαρο Μαξίμου.

Την Τρίτη 30 Ιανουαρίου ο πρωθυπουργός και ο πρόεδρος του Ισραήλ θα παραστούν στην τελετή τοποθέτησης του θεμελίου λίθου στον χώρο ανέγερσης του Μουσείου για το Ολοκαύτωμα, στις 11:15 στη Θεσσαλονίκη.

Λόγω της διήμερης επίσκεψης στην Αθήνα του προέδρου του Ισραήλ, μετά από σχετική πρόσκληση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλοπούλου, σε κόκκινο συναγερμό έχει τεθεί η ΕΛ.ΑΣ.

Αναμένεται να υπάρξουν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω της επίσκεψής του, ενώ είναι ενδεικτικό ότι από τις 9 το πρωί της Δευτέρας -και έως ότου να δώσει εντολή η ΕΛ.ΑΣ.- ο σταθμός του μετρό στο Σύνταγμα θα παραμείνει κλειστός.

Ακόμη σε κλοιό ασφαλείας θα βρίσκεται το Προεδρικό Μέγαρο αλλά και το ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία» όπου θα διαμείνει ο κ. Ριβλίν στην πλατεία Συντάγματος όπου ήδη υπάρχουν πολλές αστυνομικές δυνάμεις στο σημείο.

Μάλιστα ήδη οχήματα που είναι παρκαρισμένα σε διάφορα μέρη του κέντρου της Αθήνα απομακρύνονται από τους γερανούς της Τροχαίας.

Κλειστός τη Δευτέρα ο σταθμός του μετρό στο ΣύνταγμαΟ σταθμός του Μετρό στο Σύνταγμα θα κλείσει από τις 9:00 π.μ. και μέχρι νεωτέρας με εντολή της αστυνομίας. Οι συρμοί θα διέρχονται χωρίς στάση.

Η απόφαση ελήφθη στο πλαίσιο των μέτρων ασφαλείας που λαμβάνονται λόγω της επίσκεψης που πραγματοποιεί στην Αθήνα ο πρόεδρος του Ισραήλ, Ρεουβέν Ριβλίν. 

TAGS: