Πολιτισμός

“Οντισιόν” με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη

“Οντισιόν” με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη
Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη επέλεξε φέτος να περάσει από «Οντισιόν» και μας συστήνεται από το μηδέν.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη λοιπόν φέτος περνάει από «Οντισιόν» και μας συστήνεται από το μηδέν, ξανακάνει όλο τον κύκλο της μέχρι τώρα καριέρας της κάνοντας στάση στα σημεία που εκείνη την χαρακτήρισαν ή την σημάδεψαν και επιπλέον τα καινούρια της τραγούδια από το νέο της album που κυκλοφορεί μέσα στον Φεβρουάριο που θα παιχτούν και θα ακουστούν για πρώτη φορά live. Μαζί της, 6 ηθοποιοί που χορεύουν και τραγουδάνε και γίνονται μέρος όλου αυτού του παζλ που στήνεται κομμάτι κομμάτι μπροστά στο κοινό.

Από το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων η Ελεωνόρα Ζουγανέλη σε ένα πρόγραμμα φτιαγμένο «από την ψυχή ως την ψυχή» της διασκέδασης. Mεγάλη θέση έχει το χιούμορ με απρόσμενους τρόπους και φυσικά η διασκέδαση μιας και στην πορεία του προγράμματος ο στόχος είναι ο κόσμος να τραγουδήσει , να διασκεδάσει και να φύγει πλήρης έχοντας παρακολουθήσει ένα μουσικό πρόγραμμα πολυσύνθετο αλλά την ίδια στιγμή δοσμένο με τον πιο απλό τρόπο.

Η “Οντισιόν” είναι ένα πρόγραμμα που φτιάχτηκε για να τραγουδιέται, να διασκεδάζεται, να φέρνει κοντά τις παρέες. Τα τραγούδια της Ελεωνόρας που έχουμε αγαπήσει, άλλα που πάντα ήθελε να δοκιμάσει με τη φωνή της και βέβαια τα λαϊκά της παρέας που πάντα θα αγαπιούνται και θα τραγουδιούνται.

Συντελεστές:Σκηνοθεσία- κείμενα: Μίνως ΘεοχάρηςΕπιμέλεια Προγράμματος: Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Μίνως Θεοχάρης, Γιάννης ΠαπαζαχαριάκηςΕνορχήστρωση: Δημήτρης ΜπαρμπαγάλαςΦωνητικός σχεδιασμός-μουσική διδασκαλία: Μελίνα ΠαιονίδουΒοηθός σκηνοθέτη: Αγνή ΧιώτηΣκηνογράφος: Γιάννης ΑρβανίτηςXορογραφίες Φλαμένκο: Ελένη ΓιαννοπούλουΤα ρούχα της Ελεωνόρας Ζουγανέλη επιμελήθηκε η Έλενα ΧριστοπούλουΟργάνωση παραγωγής: Κατερίνα ΠαπαδοπούλουArtwork: Δημήτρης Παναγιωτακόπουλος

Συμμετέχουν οι ηθοποιοί:

Κατερίνα Αθανασιάδη Δημήτρης ΓκοτσόπουλοςΜαρία ΔελετζέΑυγουστίνος Κούμουλος Λάμπρος ΚτεναβόςΜιχάλης Ζέκης

Οι μουσικοί:

Δημητρης Μπαρμπαγάλας: ΚιθάρεςΒαχάν Γκλαστυάν: ΠνευστάΝίκος Πασσαλίδης: ΈγχορδαΒασίλης Νησόπουλος: ΜπάσοΜιχάλης Καπιλίδης: ΝτραμςΓιάννης Οικονομίδης: ΤρομπέταΣτάθης Άνινος: Πλήκτρα

Φωτισμοί: Περικλής ΜαθιέληςΗχοληψία: Μπραιαν Κουν- Δημήτρης Σαμαράς

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments