Αθλητισμός

Αποκάλυψη: Για απόλυση ο Σφαιρόπουλος

Αποκάλυψη: Για απόλυση ο Σφαιρόπουλος
Βαρύ το πρόγραμμα που ακολουθεί και όλα είναι ανοιχτά.

Ο Ολυμπιακός πάλεψε στο ΟΑΚΑ για να πάρει μια νίκη κυρίως ψυχολογίας, αφού βαθμολογικά το ντέρμπι ήταν αδιάφορο, όμως δεν τα κατάφερε. Γνώρισε ακόμα μια ήττα από τον Παναθηναϊκό, την τρίτη φετινή και έφτασε τις πέντε ήττες στα τελευταία πέντε παιχνίδια απέναντι στους πράσινους, συμπεριλαμβανομένων και των δύο περσινών τελευταίων τελικών.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος φαίνεται να χάνει τη μάχη των πάγκων με τον Τσάβι Πασκουάλ και αυτό το γεγονός, σε συνδυασμό με την κακή πορεία του τελευταίου καιρού στην Ευρωλίγκα, φέρνει τον Έλληνα προπονητή σε πολύ δύσκολη θέση.

Ο Σφαιρόπουλος τα έβαλε με τη διαιτησία απόψε μετά την ήττα, θυμίζοντας… έντονα τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τον εκνευρισμό εκείνου λίγες μέρες πριν απολυθεί, όταν έχανε και αυτός από τον Παναθηναϊκό.

Ο επόμενος μήνας είναι πολύ κρίσιμος για τον Ολυμπιακό και φυσικά για τον προπονητή του, που πλέον φαίνεται πως παίζει το… κεφάλι του σε κάθε αγώνα. Ο Ολυμπιακός έχει να αντιμετωπίσει τη Φενέρ στο ΣΕΦ και αμέσως μετά τη Ρεάλ στη Μαδρίτη, ενώ στις αρχές Μάρτη θα πάει πάλι στο ΟΑΚΑ για να παίξει με τον Παναθηναϊκό στην Ευρωλίγκα. Αν δεν καταφέρει να βγει… στεγνός απ’ αυτές τις μονομαχίες, τότε η απόλυση του Γιάννη Σφαιρόπουλου είναι πολύ πιθανό να έρθει πιο κοντά από ποτέ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments