Αθλητισμός

Εδιωξε τον βοηθό του ο Σφαιρόπουλος

Εδιωξε τον βοηθό του ο Σφαιρόπουλος
Σύμφωνα με πληφορίες  ο εκ των βοηθών του προπονητή του Ολυμπιακού, Χρήστος Μαρμαρινός, αποτελεί παρελθόν για τους «ερυθρόλευκους» λίγες ώρες πριν από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Όπως καταλαβαίνει ο καθείς, η κατάσταση στον Ολυμπιακό μόνο καλή δεν είναι μετά τα τελευταία αποτυχημένα αποτελέσματα. Η ομάδα του Πειραιά αλλού πατεί και άλλου βρίσκεται εδώ και περίπου 45 μέρες και βασικά ο λόγος γίνεται για τα εκτός έδρας παιχνίδια. Εκεί, όπου η μία ήττα διαδέχεται την άλλη, εκεί, όπου οι τραγικές εμφανίσεις είναι στην ημερήσια διάταξη.

Στη κορυφή είναι σαφώς τα παιχνίδια με την Μπασκόνια και την Χίμκι, αλλά και το ματς του Βελιγραδίου δεν πάει πίσω. Με τον Ολυμπιακό να χάνει εύκολα στο τέλος από τον Ερυθρό Αστέρα, που έπαιζε χωρίς τον Αντιτς και τον Φελντέιν.

Η φημολογία περί αλλαγών στους Πειραιώτες έδωσε και πήρε. Μόνο, που πλέον δεν είναι φημολογία. Είναι πραγματικότητα, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έδειξε την πόρτα της εξόδου στον εκ των βοηθών του, Χρήστο Μαρμαρινό. Είναι μία προσωπική απόφαση του «Σφαιρό», την οποία αποδέχτηκαν τα αφεντικά της ΚΑΕ, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος.

Ανάμεσα στον προπονητή του Ολυμπιακού και τον πρώην πλέον βοηθό του υπήρχαν διαφωνίες επί του αγωνιστικού κομματιού εδώ και καιρό. Αυτές κορυφώθηκαν μετά την ήττα στο Βελιγράδι και έτσι αποφασίστηκε από τον Σφαιρόπουλο, όπως ο Μαρμαρινός δεν είναι πλέον στο πλευρό του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments