Αθλητισμός

Η αποστολή του Άρη για Αβελίνο και ΑΕΚ

Η αποστολή του Άρη για Αβελίνο και ΑΕΚ
Τα νεότερα από τον Άρη και τα πρόσωπα που θα απαρτίζουν την αποστολή.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΚΑΕ Άρης όσον αφορά τις αναμετρήσεις με την Αβελίνο και την ΑΕΚ:

Η αποστολή του ΑΡΗ αναχωρεί σήμερα (29/01) το πρωί για την Αθήνα, απ’ όπου αύριο (30/01) θα “πετάξει” αρχικά με προορισμό τη Ρώμη, και στη συνέχεια θα μεταβεί οδικώς στο Avellino, ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τη Sidigas Avellino (31/01, 21:30, Novasports2), στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του Basketball Champions League. Η προετοιμασία για τον αγώνα με την ιταλική ομάδα θα αρχίσει σήμερα (29/01) το απόγευμα, με μια προπόνηση στο κλειστό γυμναστήριο Ιλίου Β’ "Γεώργιος Κακούρης" και θα ολοκληρωθεί στην έδρα των Ιταλών, το “Palasport Giacomo Del Mauro”, όπου οι κίτρινοι θα προπονηθούν αύριο (30/01) το βράδυ και το πρωί της ημέρας του παιχνιδιού.

Μετά την αναμέτρηση με τη Sidigas Avellino και πιο συγκεκριμένα την Πέμπτη (01/02) το πρωί, η αποστολή της ομάδας μας θα ταξιδέψει για την ιταλική πρωτεύουσα κι από εκεί για την Αθήνα (αναμένεται να φτάσει το μεσημέρι της Πέμπτης), όπου θα παραμείνει μέχρι και το Σάββατο (03/02), πραγματοποιώντας την προετοιμασία της για το παιχνίδι με την ΑΕΚ (03/02, 17:00), στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της STOIXIMAN.GR Basket League. Η αποστολή του ΑΡΗ αναμένεται να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής.

Στην αποστολή συμμετέχουν οι εξής παίκτες: Maras, Μποχωρίδης, Καλαϊτζάκης, Φλιώνης, Τσαϊρέλης, Πουλιανίτης, Χρηστίδης, Μούρτος, Αθηναίου, Prewitt, Douvier, Bell.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments