Αθλητισμός

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 68-61: Θριαμβευτής με Ρίβερς

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 68-61: Θριαμβευτής με Ρίβερς
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 68-61: Σε ένα κακό ποιοτικά ματς, ο Παναθηναϊκός άφησε πίσω το του μουδιασμένο πρώτο μέρος και με πρωταγωνιστή τον Ρίβερς επικράτησε στο ντέρμπι ''αιώνιων'' του ΟΑΚΑ. Στους 16 πόντους ο Αμερικανός, 12 από τον Λεκαβίτσιους. Πρίντεζης (13π) και Παπανικολάου (11π) οι πρώτοι σκόρερ του Ολυμπιακού.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 68-61: Φανερά επηρεασμένοι από την κόπωση των συνεχόμενων κρίσιμων ματς στην Euroleague, οι δύο ”αιώνιοι” δεν προσέφεραν θέαμα, αλλά ένα παιχνίδι για γερά νεύρα. Στο πρώτο μέρος, οι ”ερυθρόλευκοι” είχαν επικρατήσει των αντιπάλων τους σε άμυνα και επίθεση, αλλά στο δεύτερο μέρος, ”μίλησε” ο Κέι Σι Ρίβερς, ο οποίος με 16 πόντους οδήγησε τον Παναθηναϊκό στη 14η νίκη του στην Basket League.

Κλείδωσαν και τυπικά το πλεονέκτημα έδρας στους τελικούς της Basket League οι ”πράσινοι”, οι οποίοι διεύρυναν το αήττητο σερί τους στο πρωτάθλημα και πήραν ψυχολογία εν όψει της Μπάμπεργκ (2/2). Στον αντίποδα, ο Ολυμπιακός γνώρισε ακόμη μια ήττα, πληρώνοντας τα πολλά ”φθηνά” φάουλ και το έλλειμμα ενέργειας στο δεύτερο ημίχρονο.

Πρώτος σκόρερ του ματς ο Ρίβερς με 16 πόντους, στους 12 ο Λεκαβίτσιους, εξαιρετικός όσο έπαιξε ο Μήτογλου. Πρίντεζης (13π) και Παπανικολάου (11π) οι πρώτοι σκόρερ του Ολυμπιακού.

Τα δεκάλεπτα: 11-20, 30-32, 50-48, 68-61

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments