Θ. Γιαννακόπουλος: »Παθιάζομαι με τον Παναθηναϊκό» | Pagenews.gr
Pagenews Team 29 Ιανουαρίου 2018, 16:53

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα του Cosmote TV ο Θανάσης Γιαννακόπουλος:


Για το ντέρμπι: «Σαν Παναθηναϊκός, θέλω να κερδίσει η ομάδα μας. Θέλω να ελπίζω ότι ο Παναθηναϊκός θα παίξει πολύ καλύτερα και θα πάρει κι αυτή τη νίκη. Νομίζω ότι θα κριθεί στις λεπτομέρειες, παρ’ όλο που ο Ολυμπιακός είναι πεσμένος. Ο Ολυμπιακός έρχεται από ήττες, ενώ ο Παναθηναϊκός πάει πολύ καλά. Αυτό δεν λέει τίποτα όμως».


Για την απουσία του Θανάση Αντετοκούνμπο: «Είναι μειονέκτημα για τον Παναθηναϊκό, αλλά ελπίζω ότι τα παιδιά που θα παίξουν, θα φέρουν τη νίκη».


Για το γεγονός πως ακόμη και στο ματς με τον Λαύριο το έζησε πολύ έντονα: «Παθιάζομαι με την ομάδα μου, γιατί θέλω πάντα να κερδίζει. Αυτό που θέλω να πω είναι μπράβο στην COSMOTΕ TV που μεταδίδει τα παιχνίδια της ομάδας».


Για την παρουσία του κόσμου: «Θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους του Παναθηναϊκού και να τους πω να ακολουθούν την ομάδα, γιατί η βοήθειά τους παίζει πολύ μεγάλο ρόλο».


Για την προσφορά της οικογένειάς του: «Είναι αλήθεια ότι η οικογένεια έχει προσφέρει. Δεν ξέρετε τι θυσίες έχουν γίνει για να έχει έξι αστέρια ο Παναθηναϊκός».

TAGS: