Ελλάδα

Θέσεις εργασίας: Αντίστροφή μέτρηση για τις νέες προκηρύξεις

Θέσεις εργασίας: Αντίστροφή μέτρηση για τις νέες προκηρύξεις
Αντίστροφή μέτρηση για κομβικές διαδικασίες που ενδιαφέρουν χιλιάδες υποψηφίους καθώς "τρέχουν" οι διαγωνισμοί.

Η τρέχουσα εβδομάδα αποτελεί την απαρχή σημαντικών εξελίξεων σε όλα τα ανοιχτά μέτωπα στις θέσεις εργασίας.

Σήμερα, Δευτέρα, ή το αργότερο αύριο, Τρίτη, αναμένεται να πάρει ΦΕΚ η προκήρυξη για την πρόσληψη 209 μονίμων στην ΕΥΔΑΠ. 

Με την δημοσίευση στο Εθνικό Τυπογραφείο θα αρχίσει να «τρέχει» η 15νθήμερη προθεσμία υποβολής των αιτήσεων Ολοκληρώνεται εντός των επόμενων 24ωρων η «τεχνική» προεργασία του διαγωνισμού που αφορά στην επιλογή 8.171 μονίμων υπαλλήλων στους δήμους όλης της χώρας. 

Θέμα χρόνου θεωρείται η αποστολή της προκήρυξης στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση Το αργότερο έως την Τετάρτη θα αναρτηθούν τα προσωρινά αποτελέσματα για τους 7.180 ανέργους που θα προσληφθούν από 34 δήμους όλης της χώρας, με καθεστώς Κοινωφελούς Εργασίας. 

Οι λίστες με τα ονόματα είναι, ήδη, έτοιμες Το ΑΣΕΠ βγάζει από το συρτάρι του την «υπόθεση» των σωφρονιστικών. Πρόκειται για διαγωνισμό μέσω του οποίου θα επιλεγούν 633 μόνιμοι υπάλληλοι. Έως το τέλος της εβδομάδας δεν αποκλείεται να ξεκινήσει το "χτένισμα" στις ειδικότητες και τα προσόντα. 

Εξελίξεις και σε μία προκήρυξη – «έκπληξη». Πρόκειται για την δεύτερη προκήρυξη της ΕΥΔΑΠ, η οποία μπορεί να μπει εμβόλιμα στον προγραμματισμό. Θα προσληφθούν 103 μόνιμοι υπάλληλοι Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης, εκ των οποίων οι 95 στην ΕΥΔΑΠ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments