Μedia

Master Chef 2: Η ατάκα του Συμεωνίδη για τον Βάχο που προκάλεσε αντιδράσεις (vid)

Master Chef 2: Η ατάκα του Συμεωνίδη για τον Βάχο που προκάλεσε αντιδράσεις (vid)
Κοινό και παίκτες του Master Chef 2 αντέδρασαν στα όσα είπε ο Κωνσταντίνος Συμεωνίδης για τον συμπαίκτη του Κώστα Βάχο.

Ο Κώστας Βάχος αποχώρησε από το Master Chef 2, όμως εκείνο που έκανε αίσθηση σε παίκτες και κοινό είναι η συμπεριφορά που είχε ο Κωνσταντίνος Συμεωνίδης.

Τι συνέβη… Ο Κωνσταντίνος Συμεωνίδης και ο Κώστας Βάχος ήταν οι δύο παίκτες της μπλε ομάδας που συγκέντρωσαν τις περισσότερες ψήφους από τους συμπαίκτες τους ώστε να είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση, μετά την οικειοθελή αποχώρηση της αρχηγού τους στην ομαδική δοκιμασία, Μάγια Τζουμούτια.

Ωστόσο, ο Κωνσταντίνος Συμεωνίδης δεν μίλησε και με τον πιο κομψό τρόπο για τον συμπαίκτη του, με αποτέλεσμα να αντιδράσουν και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες, αλλά και οι τηλεθεατές.

«Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πως εγώ που αποδέχτηκα τις ευθύνες μου από χθες αποδέχομαι και τις ψήφους και πως άλλα άτομα που αποδέχθηκαν τις δικές τους ευθύνες δεν έγιναν δέκτες ψήφων. Θα ήταν και πιο δίκαιο γιατί αυτή τη στιγμή βρίσκομαι εγώ που είμαι επαγγελματίας να χρειάζεται να ανταγωνιστώ τον Βάχο, ο οποίος δεν είναι. Και δεν θέλω να σε υποτιμήσω Βάχο, αλλά πραγματικά το έχω πει από την αρχή, όταν θα φύγω, όποτε φύγω, έχοντας δίπλα μου πίσω μου και μπροστά μου μάγειρες καλούς. Θέλω να διαγωνιστώ με καλούς ανθρώπους στην μαγειρική. Δεν λέω ότι δεν είσαι καλός, όμως έχεις ακόμα δουλειά. Το ξέρεις και ο ίδιος. Το γνωρίζεις ότι έχεις δουλειά για να φτάσεις σε ένα επίπεδο μαγειρικό. Θα ήθελα πάρα πολύ να παλέψω με τον Χρήστο», ανέφερε ο Κωνσταντίνος Συμεωνίδης.

Η δήλωση αυτή προκάλεσε αντιδράσεις, ειδικά από το κοινό, το οποίο στήριξε τον Κώστα Βάχο. 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments