Πολιτική

Νίκος Φίλης κατά Δημήτρη Καμμένου: Έχει μία προδιάθεση ακροδεξιάς

Νίκος Φίλης κατά Δημήτρη Καμμένου: Έχει μία προδιάθεση ακροδεξιάς
Ο Νίκος Φίλης εξαπέλυσε τα πυρά κατά του Δημήτρη Καμμένου με αφορμή συζήτηση για το Σκοπιανό.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης μιλώντας στον Real fm, είπε χαρακτηριστικά πως «ο κ. Δημήτρης Καμμένος έχει μία διάθεση ακροδεξιάς. Δεν ξέρω με ποιους συνομιλεί. Εγώ αντιμετωπίζω εν συνόλω τους ΑΝΕΛ με τον πρόεδρο τον κ. Καμμένο».

«Πιστεύω παρά τις διαφωνίες και τις αποκλείσεις μας, έχουν μία υπεύθυνη στάση στο θέμα της πολιτικής σταθερότητας», ανέφερε ο κ. Φίλης, προσθέτοντας ότι «υπάρχει κυβέρνηση που εκπροσωπεί τη χώρα και ο πρωθυπουργός βεβαίως είναι αυτός που εκπροσωπεί την κυβέρνηση σε όλες αυτές τις διεθνείς σχέσεις».

«Να κάνω τον συνήγορο του διαβόλου, εγώ θα έλεγα, παρότι διαφωνώ με τη θέση του κ. Καμμένου και των ΑΝΕΛ, ότι αυτή η διαφοροποίηση του μπορεί να βοηθά και τη διαπραγμάτευση, διότι δείχνει ότι δεν είναι τα πράγματα εύκολα από ελληνικής πλευράς, υπάρχουν διαφορετικές απόψεις.

Πιστεύω για να δούμε τα θετικά στοιχεία, ότι διαμορφώνονται σε όλο το πολιτικό σύστημα δυνατότητες οριζόντιας επικοινωνίας», επεσήμανε μεταξύ άλλων ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Αυτή η κυβέρνηση που είναι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, με πρωθυπουργό τον Τσίπρα θα ολοκληρώσει το έργο της, που σημαίνει και τη θητεία της. Μην σκέφτονται διάφοροι ότι δια της αντιμετώπισης ενός εθνικού ζητήματος θα προκαλέσουν πολιτική αποσταθεροποίηση στη χώρα. Αυτό παίχτηκε με τον Σαμαρά και τον Μητσοτάκη το ’92, δεν θα ξαναπαιχτεί», σημείωσε ο Νίκος Φίλης.

«Η επανάληψη τέτοιων σεναρίων πολιτικής αποσταθεροποίησης με μοχλό ένα εθνικό θέμα μόνο φάρσα είναι, τίποτα άλλο. Είναι στο χέρι μας να διαμορφώνουμε συνθήκες πολιτικής σταθερότητας και όποιος παίρνει την ευθύνη να παίζει όπως ο Σαμαράς, θα εξαφανιστεί», είπε κλείνοντας ο κ. Φίλης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments