Αθλητισμός

Απίστευτο πόσες μεταγραφές θέλει ο Γκαρσία στον Ολυμπιακό

Απίστευτο πόσες μεταγραφές θέλει ο Γκαρσία στον Ολυμπιακό
Ο Ισπανός προπονητής θέλει να αλλάξει πολλά στην ομάδα.

Στον Ολυμπιακό «γκαζώνουν» για μεταγραφές λίγο πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου και, όπως σας ενημερώσαμε και σε άλλο ρεπορτάζ, η πρόθεση της διοίκησης είναι να ικανοποιήσει μερικά από τα «θέλω» του Όσκαρ Γκαρσία, όποιος έχει ζητήσει ενίσχυση σε συγκεκριμένες θέσεις.

Όπως όλα δείχνουν, οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνουν στην αγορά για έναν χαφ κι ένα εξτρέμ, ενώ δεν αποκλείεται να γίνουν κι άλλες κινήσεις. Εδώ και πολύ καιρό, άλλωστε, το sportdog.gr σάς έχει αποκαλύψει ότι ο Ισπανός τεχνικός θα ήθελε και έναν δεύτερο επιθετικό, ένα… 9,5άρι που θα μπορεί να παίζει ως περιφερειακός κυνηγός, κάτι που επιβεβαιώνεται από τα τελευταία «ερυθρόλευκα» ρεπορτάζ.

Πάντως, η αλήθεια είναι ότι ο νέος τεχνικός των Πειραιωτών θα ήθελε να κάνει μεταγραφές σε περισσότερες θέσεις, ωστόσο γνωρίζει πως δεν υπάρχει η δυνατότητα αυτή την περίοδο να γίνουν πολλές κινήσεις κι ενώ ακόμα δεν έχουν αποδεσμευτεί αρκετοί από τους «φευγάτους» ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα, ο Όσκαρ Γκαρσία, μετά και τη φυγή και του Ντιόγκο Φιγκέιρας, θα ήθελε την απόκτηση ενός δεξιού μπακ, αλλά κι ενός αριστερού ως μπακ απ του Λεονάρντο Κούτρη, μιας και όπως φαίνεται τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, ο Εχσάν Χατζισαφί και ο Ιγκόρ Σίλβα, δεν τον έχουν κερδίσει.

Παράλληλα, θα ήθελε για την άμυνα και έναν κεντρικό αμυντικό, έμπειρο, με παραστάσεις, καθώς αποχώρησε ο Γιάγκος Βούκοβιτς και, φυσικά, ένα γρήγορο αμυντικό χαφ, κάτι που ζήτησε από τις πρώτες του μέρες στην ομάδα. Μαζί, δηλαδή, με τον εξτρέμ και τον δεύτερο επιθετικό που προαναφέραμε, ο Όσκαρ Γκαρσία ιδανικά θα ήθελε συνολικά 6 μεταγραφές για να φτιάξει τον Ολυμπιακό που ονειρεύεται, κάτι που, όμως, δεν μπορεί να γίνει σε καμία περίπτωση αυτή την περίοδο.

Πάντως, κατά το… ήμισυ είναι πολύ πιθανό να ικανοποιηθεί ο Ισπανός κόουτς, μιας και στο Λιμάνι έχουν φουλάρει τις μηχανές τις τελευταίες ώρες για δύο έως τρεις αφίξεις το αμέσως επόμενο διάστημα. 

Εξάλλου, παρά την γκέλα στην Τρίπολη, υπάρχει τεράστια εκτίμηση στο πρόσωπο του Όσκαρ Γκαρσία και στον Πειραιά θέλουν να στηρίξουν και εμπράκτως το έργο του νέου προπονητή. Μάλιστα, η παραδοχή του Ισπανού, μετά την ισοπαλία με τον Αστέρα, ότι έκανε λάθος στο πλάνο του, εκτιμήθηκε ιδιαιτέρως από τα υψηλά κλιμάκια της ΠΑΕ, καθώς ο κόουτς δεν έψαξε δικαιολογίες και αναγνώρισε και το δικό του μερίδιο ευθύνης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments