Αθλητισμός

Aυτό είναι το ρεκόρ που κυνηγά ο Παναθηναϊκός

Aυτό είναι το ρεκόρ που κυνηγά ο Παναθηναϊκός
Ποιος είναι ο νέος στόχος της ομάδας του Πασκουάλ

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε η ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ σχετικά με το ρεκόρ που έχει μπροστά του ο Παναθηναϊκός αλλά και τις ιδιαίτερες επιδόσεις του Αμερικανού φόργουορντ, Κέι Σι Ρίβερς.

”Ο Παναθηναϊκός Superfoods διατήρησε το αήττητο του και μέσα από το ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League κόντρα στον Ολυμπιακό και «βλέπει» προς το ρεκόρ της περιόδου 2007-08 όταν άρχισε με 16-0 το Πρωτάθλημα. Τότε το αήττητο του είχε σταματήσει ο Άρης με τη νίκη του στο «Παλέ» με 82-75 στις 24 Φεβρουαρίου 2008.

Ο Κέι Σι Ρίβερς ήταν ο κορυφαίος της νίκης του Παναθηναϊκού Superfoods, σημειώνοντας τις κορυφαίες επιδόσεις του στο φετινό Πρωτάθλημα… *Με τους 16 πόντους αφού είχε 15 με το Λαύριο Megabolt πριν από μία εβδομάδα. *Με τα έξι ριμπάουντ αφού είχε από τέσσερα στα ματς με την ΑΕΚ και το Λαύριο Megabolt. *Με τις τρεις ασίστ όσες είχε και κόντρα στον Πανιώνιο Βίκος Cola. *Με τους 21 βαθμούς του στο ranking αφού είχε 16 στην προηγούμενη αγωνιστική.

Ο Αμερικανός φόργουορντ ξεπέρασε τους 100 πόντους (έφτασε τους 107) στα εννιά ντέρμπι που έπαιξε κόντρα στον Ολυμπιακό στη Stoiximan.gr Basket League.Παράλληλα, με τα έξι ριμπάουντ που μάζεψε, ξεπέρασε τα 100 στην κατηγορία.”

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments