Αθλητισμός

Κοντά σε Μπεμπέ η ΑΕΚ!

Κοντά σε Μπεμπέ η ΑΕΚ!
Η ΑΕΚ έχει συμφωνήσει με τον 27χρονο Πορτογάλο εξτρέμ Μπεμπέ και βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Εϊμπάρ για τον δανεισμό του.

H AEΚ στράφηκε στη λύση του 27χρονου μεσοεπιθετικού της Εϊμπάρ και σύμφωνα με πληροφορίες κατάφερε στις επαφές που είχε μαζί του τις τελευταίες ώρες να αποσπάσει την συγκατάθεσή του.

Πλέον βρίσκονται σε εξέλιξη προχωρημένες επαφές της Ένωσης με τον ισπανικό σύλλογο, με στόχο να επιτευχθεί συμφωνία και με αυτόν, προκειμένου ο ποδοσφαιριστής να ταξιδέψει αύριο στην Αθήνα, ώστε να περάσει από εξετάσεις και να ολοκληρωθεί η απόκτησή του στην αυλαία των μεταγραφών. Και στην προκειμένη περίπτωση, όπως και σε αυτή του Βολκάν Σεν, στόχος της ΑΕΚ είναι να κλείσει ένα deal για τον δανεισμό του παίκτη, με οψιόν για την αγορά του το προσεχές καλοκαίρι.

Το πλήρες όνομα του Μπεμπέ είναι Τιάγκο Μανουέλ Ντίας Κορέια. Το μεγάλο βήμα στην καριέρα του το έκανε σε νεαρή ηλικία (20 ετών), όταν πήρε μεταγραφή από την Γκιμαράες στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ωστόσο, πρώτα παραχωρήθηκε ως δανεικός στη Μπεσίκτας και στη συνέχεια αγωνίστηκε στις Ρίο Άβε και Πάσος Φερέιρα, πριν πάει σε μεγάλη ομάδα της πατρίδας του, τη Μπενφίκα το 2014. 

Ένα χρόνο αργότερα πήγε στην Κόρδοβα και ακολούθησαν Ράγιο Βαγιεκάνο και Έιμπαρ. Στην Εϊμπάρ τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έχει κάνει 29 συμμετοχές (20 πέρσι και 9 φέτος).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments