Αθλητισμός

Μπαρμπόσα: ”Είμαι πάντα ανοιχτός στην προοπτική της ΑΕΚ”

Μπαρμπόσα: ”Είμαι πάντα ανοιχτός στην προοπτική της ΑΕΚ”
Επιθυμεί να επιστρέψει στην ΑΕΚ ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής.

Ο Έλντερ Μπαρμπόσα μίλησε στην εφημερίδα ”Live Sport” και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την εμπειρία του στην Ελλάδα και την ΑΕΚ, αφήνοντας… ανοιχτό ”παράθυρο” επιστροφής.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής:

"Θα ήταν ευχαρίστησή μου να γυρίσω στην ΑΕΚ κάποια ημέρα. Δεν εξαρτάται μόνο από μένα. Πάντως, είτε τον Μπαρμπόζα, είτε άλλον, η ΑΕΚ μπορεί να βρει έναν καλό αριστερό εξτρέμ αν ψάξει. Εγώ είμαι πάντα ανοιχτός να μιλήσω με την ΑΕΚ. Θα ήθελα να έρθω να δω την ΑΕΚ στο νέο γήπεδο. Είτε είμαι εκεί στην ομάδα, είτε όχι. Θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς για την συμπαράστασή τους σε μένα. Και όσο έπαιζα στην ΑΕΚ και μετά και τώρα. Τους έχω πάντα στην καρδιά μου", ανέφερε ακόμα.”

Για τον λόγο που έφυγε από την ΑΕΚ: "Η ΑΕΚ δεν έδειξε ποτέ αν με ήθελε ή όχι. Δεν είχα πρόταση να ανανεώσω ένα χρόνο πριν λήξει το συμβόλαιό μου. Ήταν η τελευταία χρονιά του συμβολαίου μου και δεν είχα πρόταση να ανανεώσω από την ομάδα. Στα Εμιράτα, μου πρόσφεραν ένα πολύ καλό συμβόλαιο και αποφάσισα να πάω εκεί. Ωστόσο, μου φέρθηκαν πολύ καλά όλοι στην ΑΕΚ, το διάστημα που βρέθηκα στην ομάδα. Δεν έχω κάτι για να τους κατηγορήσω, όλοι μαζί μου ήταν πολύ ενθουσιασμένοι. Έχω ακόμη επαφές στην ΑΕΚ, με πολλά παιδιά. Συμπαίκτες και ανθρώπους από την ομάδα".

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments