Αθλητισμός

Όνομα έκπληξη για αντί Ουζουνίδης στον Παναθηναϊκό

Όνομα έκπληξη για αντί Ουζουνίδης στον Παναθηναϊκό
Αυτό δεν το περίμενε κανείς.

Η κατάσταση στον Παναθηναϊκό είναι κάτι παραπάνω από οριακή και όπως σας γράψαμε και σε χθεσινό ρεπορτάζ, ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναμένει την αντίδραση της διοίκησης σχετικά με τις νέες περικοπές στο ρόστερ, προκειμένου να αποφασίσει αν θα παραμείνει στην ομάδα.

Αν, μάλιστα, διαπιστώσει ότι η ΠΑΕ επιμένει στο πλάνο για περαιτέρω μείωση του μπάτζετ, τότε όλα δείχνουν ότι θα αποχωρήσει από το Τριφύλλι, μία εξέλιξη που με τα υπάρχοντα δεδομένα είναι και η πιο πιθανή και φαίνεται πως πολύ δύσκολα μπορεί να ανατραπεί.

Μόνο τυχαίο δεν είναι, άλλωστε, το γεγονός ότι ήδη διαρρέονται ονόματα υποψήφιων διαδόχων του Έλληνα κόουτς, όπως αυτό του Σάκη Τσιώλη, ενώ σήμερα έκανε την εμφάνισή του η περίπτωση του Γιάννη Αναστασίου, ένα σενάριο, βέβαια, που μοιάζει στην παρούσα φάση επιστημονικής φαντασίας.

Όπως σας έχουμε ξαναγράψει, άλλωστε, το πιο πιθανό είναι, αν και εφόσον αποχωρήσει ο Μαρίνος Ουζουνίδης, να αναλάβει το team της ομάδας Νέων, στη λογική ότι γνωρίζει καλά τους νεαρούς παίκτες που έχουν προωθηθεί ήδη στην πρώτη ομάδα, ενώ φαίνεται πως θα ακολουθήσουν κι άλλοι, προκειμένου να αντικατασταθούν οι παίκτες πρώτης γραμμής που αποχώρησαν.  

Παράλληλα, καμία εξέλιξη δε φαίνεται να υπάρχει και στο φλέγον θέμα του Δημήτρη Κουρμπέλη, καθώς η Σαμπντόρια ακόμα δεν έχει καταθέσει επίσημη πρόταση, κόντρα σε όλα όσα γράφονται τις τελευταίες ώρες στην Ιταλία. Μάλιστα, εκτιμάται ότι ακόμα κι αν το κάνει, δε θα ικανοποιεί τις αξιώσεις των Πράσινων.

Η μοναδική προσφορά που έχει στα χέρια του Παναθηναϊκός αυτή τη στιγμή για τον αρχηγό της ομάδας είναι από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος, όπως σας έχουμε ξαναγράψει, σε μια κίνηση τακτικής έχει αποσύρει το ενδιαφέρον για να πιέσει το Τριφύλλι. Δεν αποκλείεται, λοιπόν, στο παραένα των μεταγραφών να σημειωθεί η ανατροπή και ο Δικεφάλος να ξαναμπεί στο παιχνίδι της απόκτησης του Έλληνα άσου. 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments