Αθλητισμός

Τα ερωτήματα που προκύπτουν μετά την παρέμβαση Κωνσταντίνου

Τα ερωτήματα που προκύπτουν μετά την παρέμβαση Κωνσταντίνου
Τι ''άφησε'' η παρέμβασή του στο ραδιόφωνο.

Το πρωί της Τρίτης αναπτύχθηκε έντονη φημολογία όσον αφορά το μέλλον του Μαρίνου Ουζουνίδη στον Παναθηναϊκό, με αρκετές ιστοσελίδες να αναφέρουν ότι ο Εβρίτης τεχνικός σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο αποχώρησής του από την τεχνική ηγεσία του ”τριφυλλιού”.

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, ο Βασίλης Κωνσταντίνου τοποθετήθηκε στον ”αέρα” του ραδιοφωνικού σταθμού, ΣΠΟΡ FM 94.6 για το ζήτημα, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει θέμα Ουζουνίδη, τονίζοντας παράλληλα ότι δεν είχε λάβει το αίτημα του κόουτς του Παναθηναϊκού για ενίσχυση της επιθετικής γραμμής του Παναθηναϊκού.

Η τοποθέτηση του Βασίλη Κωνσταντίνου δημιούργησε αρκετές απορίες, δεδομένου του γεγονότος πως ο Ουζουνίδης είχε εκφράσει αρκετές φορές σε συνεντεύξεις Τύπου την ανάγκη που έχει η ομάδα για ενίσχυση, ενώ παράλληλα, κατά τη διάρκεια του Ιανουαρίου, είχαν ακουστεί για τον σύλλογο οι περιπτώσεις των Πανιουκόφ αλλά και Ένγκβαλ.

Οι δύο περιπτώσεις αυτές μπορεί εν τέλει να μην προχώρησαν, για διαφορετικούς λόγους, ωστόσο αυτό που γίνεται αντιληπτό είναι ότι ο Παναθηναϊκός όντως ”ψάχτηκε” για να ενισχυθεί στην επίθεση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments