Αθλητισμός

Τον τελειώνει από τον Ολυμπιακό

Τον τελειώνει από τον Ολυμπιακό
Έκτακτο!

Ο Ολυμπιακός αφήνει στην άκρη το ντέρμπι και την ήττα στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό και επικεντρώνεται πλέον στην Ευρωλίγκα, εκεί όπου ακολουθούν δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια με τη Φενέρ στο ΣΕΦ και τη Ρεάλ στη Μαδρίτη.

Ωστόσο, τόσο αυτό το ματς, όσο και προηγούμενα παιχνίδια, που ο Ολυμπιακός δεν ήταν καλός και ηττήθηκε, θα φέρουν εξελίξεις και μάλιστα άμεσες στους "ερυθρόλευκους".

Αυτός που αναμένεται να δει την πόρτα της εξόδου είναι ο Χόλις Τόμπσον, αφού ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν έχει δει απ’ αυτόν όλα όσα θα περίμενε, την ώρα που και ο ίδιος ο παίκτης έχει πολλά παράπονα από τη συμπεριφορά του Έλληνα προπονητή προς το πρόσωπό του.

Όσο για τον αντικαταστάτη του; Οι Πειραιώτες ρίχνουν εδώ και καιρό ματιές στην αγορά και άλλωστε ήδη τους έχει προταθεί ο Κιθ Λάνγκφορντ. Επίσης, είναι πιθανό μέσα στον Φλεβάρη να μείνει ελεύθερος από τους Πέλικανς ο Μάικ Τζέιμς, ο οποίος δεν έχει πατήσει ακόμη παρκέ με τη νέα του ομάδα. Πάντως, αν γίνει κίνηση, αυτή θα γίνει στη διακοπή της Ευρωλίγκας. Πριν από το παιχνίδι με τη Ρεάλ, την ερχόμενη εβδομάδα, δεν αναμένεται να γίνει κάτι, εκτός αν υπάρξει κάποιο απρόοπτο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments