Εξάρχεια: Smart «εισέβαλε» σε είσοδο πολυκατοικίας | Pagenews.gr
Pagenews Team 30 Ιανουαρίου 2018, 06:22

Όλα έγιναν περίπου στις 20:00 το βράδυ της Δευτέρας (29.01.2018) στην οδό Γρηγοροπούλου στα Εξάρχεια, όταν ένα μαύρο Smart με φιμέ τζάμια κατέληξε, άγνωστο γιατί, μέσα στην είσοδο πολυκατοικίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες και αυτόπτες μάρτυρες, η πορεία του αυτοκινήτου σταμάτησε μπροστά από την πόρτα του ασανσέρ της πολυκατοικίας. Αυτόπτες μάρτυρες κατέθεσαν στο τμήμα ότι ο οδηγός δεν έκοψε ταχύτητα. Αποτέλεσμα ήταν να πέσει πάνω στη τζαμαρία της πολυκατοικίας. 

Από την ταχύτητα, το μικρό αυτοκίνητο ανέβηκε κάποια σκαλιά, πριν σταματήσει σχεδόν μπροστά από την πόρτα του ασανσέρ. Ευτυχώς, κανείς δεν ήταν στο σημείο εκείνο τη στιγμή που το αυτοκίνητο «μπούκαρε» στο χώρο και δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Ο οδηγός και ο συνοδηγός του μικρού αυτοκινήτου, αμέσως μετά το ατύχημα, τράπηκαν σε φυγή. Όταν κλήθηκε από τους ενοίκους η αστυνομία, διαπιστώθηκε ότι το Smart είχε κλαπεί. Ο ιδιοκτήτης του είχε δηλώσει την κλοπή το περασμένο Σάββατο. Η κλοπή είχε γίνει από το κέντρο της Αθήνας.

Το αυτοκίνητο μεταφέρθηκε ήδη στο Α.Τ. Εξαρχείων προκειμένου να ερευνηθεί για αποτυπώματα ή οποιοδήποτε άλλο στοιχείο οδηγήσει στη λύση του μυστηρίου.

Η αστυνομία εξετάζει, για την ώρα, όλα τα σενάρια και από την έρευνα που θα γίνει στο αυτοκίνητο θα πέσει φως στο ποιοι είναι οι δυο νεαροί που επέβαιναν στο Smart την ώρα της εισβολής στην πολυκατοικία.

TAGS: