Διεθνή

Αυτοκτόνησε ο πρωταγωνιστής του “Glee” Μαρκ Σάλινγκ

Αυτοκτόνησε ο πρωταγωνιστής του “Glee” Μαρκ Σάλινγκ
Ο πρωταγωνιστής της σειράς Glee, Μαρκ Σάλινγκ που συνελήφθη για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας αυτοκτόνησε σε ηλικία 35 ετών.

Σύμφωνα με το ΤΜΖ, το άψυχο σώμα του Μαρκ Σάλινγκ βρέθηκε στον ποταμό Sunland του Λος Άντζελες, κοντά στο σπίτι του.

«Επιβεβαιώνω πως ο Μαρκ Σάλινγκ βρέθηκε νεκρός σήμερα το πρωί» δήλωσε ο δικηγόρος του. «Ο Μαρκ ήταν έναν ευγενικός και αξιαγάπητος άνθρωπος που διακρινόταν για την δημιουργικότητα του και έκανε κάποια σοβαρά λάθη. Βοηθούσε τη μητέρα, τον πατέρα και τον αδερφό του. Η οικογένεια Σάλινγκ εκτιμά τη στήριξη και ζητά να σεβαστούν την ιδιωτικότητα της και το σεβασμό όλων», συμπλήρωσε.

Ο Σάλινγκ, 35 ετών, είχε συλληφθεί το 2015 με την κατηγορία κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας. 

Πριν από ένα μήνα ο Μαρκ Σάλινγκ είχε δηλώσει ένοχος για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας ενώπιον δικαστηρίου του Λος Άντζελες. Η καταδίκη του θα ήταν από τέσσερα μέχρι επτά χρόνια φυλάκιση.

«Ο Μαρκ ήταν ένας ευγενής και γεμάτος αγάπη άνθρωπος, ένας άνθρωπος μεγάλης δημιουργικότητας που έκανε ό,τι μπορούσε για να επανορθώσει για ορισμένα σοβαρά λάθη και σφάλματα κρίσης που είχε κάνει» τονίζει η ανακοίνωση.

Οι γονείς του ηθοποιού βρίσκονται ακόμα εν ζωή ενώ είχε και έναν αδελφό. Η οικογένειά του ζήτησε από τους δημοσιογράφους να σεβαστούν το πένθος τους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments