Lifestyle

Γιώργος Αγγελόπουλος: Το ποσό που παίρνει για κάθε επεισόδιο του “Τατουάζ”

Γιώργος Αγγελόπουλος: Το ποσό που παίρνει για κάθε επεισόδιο του “Τατουάζ”
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο νικητής του Survivor αποφάσισε να γίνει ηθοποιός, πράγμα προφανώς "εύκολο" και έκλεισε συμφωνία για συμμετοχή του στο σίριαλ " Το Τατουάζ".

Μάλιστα ο Γιώργος Αγγελόπουλος, έχει συμφωνήσει, σύμφωνα με πληροφορίες να συμμετάσχει σε 20 επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς "Το τατουάζ".

Ο Ανδρέας Γεωργίου, ηθοποιός, παραγωγός και σκηνοθέτης της σειράς πολιορκούσε τον Γιώργο Αγγελόπουλο από καιρό, και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Λοιπόν, επανήλθε με πρόταση πριν από τα Χριστούγεννα, λέγοντας στον Ντάνο πώς έχει ένα ρόλο ιδανικό για αυτόν.

Αμέσως μετά ξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις για το οικονομικό κομμάτι, με τον Ντάνο να αποδεικνύεται σκληρός διαπραγματευτής στα οικονομικά του. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του Λοιπόν, οι δύο πλευρές συμφώνησαν στα 500 ευρώ το επεισόδιο. 

Το μόνο σίγουρο είναι πως, σε κάθε περίπτωση, ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα παραμείνει στον Alpha αφού, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, του έχει προταθεί και ένα πρωτότυπο τηλεπαιχνίδι για την επόμενη σεζόν, το οποίο επίσης είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του, καθώς έχει να κάνει με δράση και περιπέτεια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments