Πολιτική

Βασίλης Λεβέντης: Η υπογραφή Τσίπρα για το Σκοπιανό είναι προδοτική

Βασίλης Λεβέντης: Η υπογραφή Τσίπρα για το Σκοπιανό είναι προδοτική
''Προδοτική'' χαρακτήρισε την ενδεχόμενη υπογραφή του Αλέξη Τσίπρα για το όνομα των Σκοπίων, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

”Η υπογραφή αυτή είναι προδοτική. Δεν είναι εύκολο πρωθυπουργός της Ελλάδας να δώσει το όνομα Μακεδονία. Θα μπλέξουν. Θα έχει το στίγμα του προδότη η οικογένειά του αιωνίως”, ανέφερε ο Βασίλης Λεβέντης.

Σχετικά με την συνάντηση που είχε το προηγούμενο Σάββατο με τον πρωθυπουργό, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων τόνισε: ”Αυτό που τον ρώτησα τον Τσίπρα είναι γιατί πήγες και έδωσες το όνομα Μακεδονία. Και αυτός μου είπε ότι ο Καραμανλής το έδωσε. Έπρεπε να πει αφήστε τι έγινε το 2008 και να πάμε να συνεχίσουμε από μηδενική βάση”, είπε μιλώντας στο Θέμα 104,6.

”Όταν έφευγα του είπα να σε ρωτήσω κάτι, γιατί είμαστε ένα κόμμα νέο και πρέπει να ξέρουμε νωρίτερα. Μου λέει άκου Βασιλάκη μου. Η προοπτική μου είναι για Μάιο του 2019 μαζί με τις ευρωεκλογές. Με τούτο το θέμα, το Σκοπιανό, μπορεί να γίνουν ανά πάσα στιγμή”, πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στην συζήτηση που είχε με τον Αλέξη Τσίπρα για το θέμα του συλλαλητηρίου, είπε ”μου είπε πώς εσύ θα είσαι στο συλλαλητήριο δίπλα με την Χρυσή Αυγή, εσύ ένας από το κέντρο; Mε ρώτησε τρεις φορές. Εγώ τον ρώτησα πώς εσύ είσαι με τον Καμμένο… και έσκυψε την κεφάλα του”.

Τέλος, μιλώντας για την ”μεταγραφή” της Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου στον ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε ότι είπε στον Τσίπρα ότι είναι κλεπταποδόχος, με τον πρωθυπουργό, όπως αναφέρει να κατεβάζει το κεφάλι. ”Τι να μιλήσει όταν κλέβει την έδρα ενός κόμματος”, σχολίασε.

”Ο Τσίπρας είναι ένα κέντρο διερχόμενων.. ψηφίζεται και από άθεους. Η ΝΔ, δεν μπορεί να κάνει αυτά που θέλει ο Δένδιας και η Μπακογιάννη. Αυτά είναι μειοδοσία”, κατέληξε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments