Πολιτική

Νίκη Κεραμέως: Θέμα πολιτικής βούλησης η αντιμετώπιση της ανομίας στα πανεπιστήμια

Νίκη Κεραμέως: Θέμα πολιτικής βούλησης η αντιμετώπιση της ανομίας στα πανεπιστήμια
«Είναι ζήτημα πολιτικής βούλησης η αντιμετώπιση των φαινομένων ανομίας στα πανεπιστήμια», ανέφερε μεταξύ άλλων η βουλευτής της ΝΔ, Νίκη Κεραμέως.

Η Νίκη Κεραμέως έθεσε θέμα αντιμετώπισης της ανομίας στα πανεπιστήμια  με αφορμή την καταγγελία του καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, Μάνου Στεφανίδη για τα περιστατικά βίας στην Πανεπιστημιούπολη.

«Για να συλλάβουν όσους διαπράττουν αδίκημα, έπρεπε να το μάθει ο πρύτανης, να ενημερώσει τα μέλη του πρυτανικού συμβουλίου, να συζητήσουν αν είναι κακούργημα ή πλημμέλημα και μετά να ενημερώσουν την αστυνομία», είπε χαρακτηριστικά η κ. Κεραμέως.

«Είναι αδιανόητο να μην υπάρχει αυτεπάγγελτη παρέμβαση των αρχών για αυτόφωρα αδικήματα» τόνισε η Τομεάρχης Παιδείας της ΝΔ, μιλώντας στο «Θέμα 104,6», και πρόσθεσε: «τι μήνυμα περνάς όταν καταργείς την ομάδα ΔΕΛΤΑ ή δεν επιτρέπεις την είσοδο της αστυνομίας στα πανεπιστήμια».

Σε ό,τι αφορά το Σκοπιανό, η Νίκη Κεραμέως χαρακτήρισε «άκρως ανησυχητικές» τις εξελίξεις, επισημαίνοντας ότι «η κυβέρνηση έπρεπε να διασφαλίσει ότι η χώρα είναι μια γροθιά, αλλά εδώ ούτε η κυβέρνηση δεν πάει ενωμένη».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments