Αθλητισμός

Δήλωση έκπληξη ο Διούδης για τον Παναθηναϊκό

Δήλωση έκπληξη ο Διούδης για τον Παναθηναϊκό
Κι όμως!

Ξεκάθαρη η απάντηση του Σωκράτη Διούδη στην ερώτηση εάν υπήρξαν δεύτερες σκέψεις από τον ίδιο για την έλευσή του στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη Νova:

Για το βραβείο του καλύτερου Έλληνα τερματοφύλακα: «Κάθε ατομική διάκριση είναι σημαντική και ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες μου που με ψήφισαν. Είναι περίεργο, επειδή ο κάθε παίκτης θέλει να αγωνίζεται, και αυτό είχα ως μέλημά μου όλα αυτά τα χρόνια. Όμως από την άλλη ο ανταγωνισμός είναι ευεργετικός για όλους και πρέπει να παλέψεις για τη θέση του και δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό, και αυτό βοηθάει όλους».

Για τη θέση του τερματοφύλακα στον Παναθηναϊκό σε συνδυασμό με την παρουσία του Οδυσσέα Βλαχοδήμου: «Μας βοηθάει πολύ το γεγονός πως είμαστε νεαροί σε ηλικία και δουλεύουμε πολύ στο γήπεδο, και βοηθάμε πολύ ο ένας τον άλλον. Σίγουρα η ομάδα δεν βρίσκεται στην καλύτερή της κατάσταση. Προσπαθούμε και εμείς να ορθοποδήσουμε. Δυστυχώς έχουν φύγει αρκετοί παίκτες που ήταν πολύτιμοι για εμάς. Εμείς τώρα θα κληθούμε να βγάλουμε την ομάδα από τη δύσκολη κατάσταση και να είναι αντάξια του ονόματός της».

Για το αν φανταζόταν πως θα έφτανε σε αυτή την κατάσταση: «Δεν θα υπήρχαν δεύτερες σκέψεις. Το λέω με πλήρη συναίσθηση, επειδή ο Παναθηναϊκός είναι ένα τεράστιο όνομα. Δυστυχώς δεν βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση, αλλά δεν παύει να είναι μία σπουδαία ομάδα και μεγάλη ιστορία. Ήξερα ότι υπάρχουν προβλήματα, όχι σε αυτό το βαθμό, και να διογκώνονται συνεχώς τα προβλήματα. Δυστυχώς για εμένα έχω βιώσει πολλές φορές τέτοιες καταστάσεις και πιστεύω πως όσο πιο γρήγορα προσαρμοστούμε στις νέες συνθήκες, τόσο πιο γρήγορα θα είναι τα πράγματα για όλους. Το καλό για εμένα είναι πως είμαι πιο έμπειρος και μπορώ να διαχειριστώ αλλιώς τέτοιου είδους καταστάσεις. Ελπίζω να μην φτάσει ο Παναθηναϊκός σε αυτό το σημείο. Όσο υπάρχουν αυτά τα προβλήματα, θα προσπαθούμε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό γιατί στο κάτω-κάτω μόνο αυτό μπορούμε να κάνουμε».

Για το μέλλον του: «Έχω συμβόλαιο για άλλα 2,5 χρόνια. Έχω πολλά όνειρα και πολλές φιλοδοξίες για αυτή την ομάδα, για αυτό έκανα αυτή την κίνηση το καλοκαίρι. Θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα, και αυτό θα προσπαθήσω να κάνω»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments