Αθλητισμός

Επίσημο: Στον Παναθηναϊκό οι Κάτσε – Μυστακίδης

Επίσημο: Στον Παναθηναϊκό οι Κάτσε – Μυστακίδης
Τον δανεισμό των Κάτσε – Μυστακίδη στον Παναθηναϊκό ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Όπως αναφέρει η σχετική ενημέρωση από πλευράς Δικεφάλου, ο Γιάννης Μυστακίδης θα αγωνιστεί ως δανεικός στους «πράσινους» μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Από την άλλη πλευρά, στην περίπτωση του Έργκους Κάτσε που είναι επίσης με μορφή δανεισμού, ο Παναθηναϊκός διατηρεί το δικαίωμα ν’ αγοράσει τον παίκτη το καλοκαίρι του 2018.

Η σχετική ανακοίνωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ:

Ο ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό για την παραχώρηση των Γιάννη Μυστακίδη, Εργκούς Κάτσε.

Ο Μυστακίδης θ’ αγωνιστεί στους Πράσινους ως δανεικός μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Με τη μορφή δανεισμού είναι και η μεταγραφή του Κάτσε , με τον Παναθηναϊκό να διατηρεί το δικαίωμα ν’ αγοράσει τον παίκτη το καλοκαίρι του 2018.

Λίγη ώρα αργότερα ήρθε και η ανακοίνωση από πλευράς «τριφυλλιού» που αναφέρει:

«Ο Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ένταξη στο ρόστερ της ομάδας του Εργκους Κάτσε και του Γιάννη Μυστακίδη από τον ΠΑΟΚ.

Ο Κάτσε γεννήθηκε στις 8 Ιουλίου 1993 στο Κόρτσε της Αλβανίας. Εντάχθηκε στην ακαδημία του ΠΑΟΚ και το 2010 προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα. Τον περασμένο Ιανουάριο δόθηκε δανεικός στη Βικτόρια Πλζεν απ΄όπου επέστρεψε το καλοκαίρι του 2017. Ο αμυντικός μέσος είναι διεθνής με την Αλβανία και στον Παναθηναϊκό θα παίξει ως δανεικός με οψιόν αγοράς του το καλοκαίρι.

Ο Μυστακίδης γεννήθηκε στις 7 Δεκεμβρίου 1994 και προέρχεται από την ακαδημία του ΠΑΟΚ. Το 2014 έπαιξε δανεικός στον Πιερικό και το 2015 επέστρεψε στον ΠΑΟΚ. Είναι διεθνής με την εθνική κάτω των 21 ετών. Στον Παναθηναϊκό παραχωρήθηκε δανεικός έως τον Ιούνιο του 2018».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments