Αθλητισμός

Πολύ μεγάλη μεταγραφή έκλεισε ο ΠΑΟΚ

Πολύ μεγάλη μεταγραφή έκλεισε ο ΠΑΟΚ
Δείτε όνομα!

Ο ΠΑΟΚ βρήκε στο πρόσωπο του Τιμπό Μουλέν τον καταλληλότερο ποδοσφαιριστή για να αντικατασταθεί η απώλεια του Γκόικο Τσίμιροτ, ο οποίος πήρε μεταγραφή για τη Σταντάρ Λιέγης.

Για την αξία του Μουλέν και το προφίλ της νέας μεταγραφής του ΠΑΟΚ μίλησε ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Μπεσνικ Χάσι, ο οποίος ανέφερε τα εξής:

”Τον γνωρίζω πολύ καλά. Ήμασταν μαζί στην Λέγκια. Δεν ήξερα ότι θα πάει στον ΠΑΟΚ αλλά χαίρομαι που το μαθαίνω. Ενδιαφερόταν πολλές μεγάλες ομάδες για τον παίκτη, όπως η Κλαμπ Μπριζ και η Άντερλεχτ, όταν τον πήραμε στη Λέγκια. Η καλύτερή θέση για εκείνον είναι η θέση «8». 

Καλύπτει χώρους στη μεσαία γραμμή, είναι καλός, αγωνίζεται με πάθος και θα βοηθήσει σε όποια ομάδα και εάν αγωνιστεί. Ανταποκρίθηκε πολύ καλά σε ένα αρκετά δύσκολο πρωτάθλημα όπως το πολωνικό. Εάν τον αποκτήσουν θα είναι πολύ καλό.Δεν τον ξέρω καλά τον Τσίμιροτ αλλά επειδή γνωρίζω τον Μουλέν θα είναι καλύτερος από τον εκείνον. Πάντα ήθελε να πήγαινε σε πρωταθλήματα της Δυτικής Ευρώπης, όπως η Γερμανία και η Γαλλία. Του εύχομαι τα καλύτερα. Μέσα στο γήπεδο είναι καλός παίκτης και έξω από αυτό πολύ καλός άνθρωπος”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments