Βιβλίο

H Ματίνα Δαραβάνη παρουσιάζει τη δική της …γλυκιά ενόρμηση του έρωτα

H Ματίνα Δαραβάνη παρουσιάζει τη δική της …γλυκιά ενόρμηση του έρωτα
Οι εκδόσεις ΙΩΛΚΟΣ μάς προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου «Η Γλυκιά ενόρμηση του έρωτα» της Ματίνας Δαραβάνη στο Καφωδείο Ελληνικό στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου στις 19:00.

Οι εκδόσεις Ιωλκός παρουσιάζουν την ποιητική συλλογή της Ματίνας Δαραβάνη με τον τίτλο «Η γλυκιά ενόρμηση του έρωτα» αυτή την Κυριακή στις 19:00 στο Καφωδείο Ελληνικό στην Ελευθερίου Βενιζέλου 45 στη Θεσσαλονίκη.

Η δημιουργός, στα πενήντα δύο ποιήματά της, παρασύρεται τρυφερά και ξεκινά ένα αισθαντικό ταξίδι εξερεύνησης του γητευτή Έρωτα. Περιεργάζεται κι επισημαίνει όλες τις επιφανείς και σκοτεινές πλευρές του κορυφαίου και μαγευτικού συναισθήματος της ανθρώπινης ύπαρξης. Από τον «Άναρχο Έρωτα» στο πιο «Ζεστό φιλί» και από το «Σιωπηλό Ιππότη» στο «Πολύτιμό της». 

Στην παρουσίαση συμμετέχουν οι: Ειρήνη Μαρνά (Θεατροπαιδαγωγός), Μελίνα Χλώρου (Εκδότρια εφημερίδας «7η Ημέρα»), Άλκης Στύλος (Κοινωνικός λειτουργός), Κυριακή Σαρίδου (Μέλος θεάτρου «Πολιτών Καβάλας»).

ΘΑ ΗΘΕΛΑ

Θα ήθελα πολύ να σου πω

τι είναι αγάπη. Με χίλιες λέξεις άρτια φτιαχτές και ταιριασμένες. Μα δεν μπορώ γιατί τα δάκρυά μου τούτη τη στιγμή τη γράφουν μονάχα τους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments