Αποκλειστικό: Ηχηρή απάντηση της Γενικής Συνέλευσης των τεκτόνων της μεγάλης στοάς της Ελλάδας στους επτά | Pagenews.gr
Pagenews Team 31 Ιανουαρίου 2018, 17:02 31 Ιανουαρίου 2018, 17:02

Την 27η Ιανουαρίου 2018 διεξήχθη η ετήσια Γενική Συνέλευση της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος. Αντιπρόσωποι από όλες τις Στοές Αθηνών, Πειραιώς και Περιφερείας παρέστησαν και υπερψήφισαν κατά ποσοστό 95% τον Διοικητικό και Οικονομικό Απολογισμό από 01.10.2016 έως και 30.09.2017.

Εκατόν πενήντα δύο αντιπρόσωποι ζήτησαν από την Γενική Συνέλευση να συζητηθεί πέραν των θεμάτων της ημερησίας διατάξεως η αίτηση επτά μελών που έχουν καταθέσει στο Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας για αλλαγή του παρόντος Συμβουλίου με άτομα που αυτοί προτείνουν σαν προσωρινή διοίκηση.

Με σχεδόν ομόφωνη απόφαση έγινε δεκτό το αίτημα και εν συνεχεία παμψηφεί η Γενική Συνέλευση επιβεβαίωσε την εμπιστοσύνη της στο υπάρχον εκλεγμένο Συμβούλιο.

Συγκεκριμένα, με την αίτηση των επτά που κατατέθηκε στο πρωτοδικείο Αθηνών, το διοικητικό συμβούλιο κατηγορήθηκε, αν και συγκεκαλυμμένα, ως εγκληματική οργάνωση και για σύσταση συμμορίας.

Το γεγονός αυτό ανακοινώθηκε στους αντιπροσώπους οι οποίοι αντέδρασαν έντονα και απέρριψαν παμψηφεί τις παραπάνω κατηγορίες και παμψηφεί δήλωσαν ότι η εμπιστοσύνη τους προς τη διοίκηση της μεγάλης στοάς της Ελλάδος εξακολουθεί να υφίσταται έντονα εκδηλούμενη και με το ίδιο πνεύμα ζήτησαν από τη διοίκηση να προχωρήσει στο έργο της απερίσπαστη χωρίς να επηρεάζεται από τις κακόβουλες, κακοήθεις, συκοφαντικές και υβριστικές θέσεις των επτά μελών τις οποίες απ’ ότι φάνηκε κανένας άλλος δεν ακολούθησε και ούτε συμμερίζεται.

Έτσι ξεκαθάρισε το ομιχλώδες τοπίο που σκόπιμα δημιούργησαν οι επτά στην ελληνική κοινωνία, η οποία ανήσυχη έβλεπε ότι τάχα στη μεγάλη στοά της Ελλάδος υπάρχουν ανωμαλίες και ότι τάχα αυτή διοικείται από τέκτονες αμφιβόλου ακεραιότητος και ηθικής.

TAGS: