ΗΠΑ: Σύγκρουση τρένου με απορριμματοφόρο (pics & vid) | Pagenews.gr
Pagenews Team 31 Ιανουαρίου 2018, 18:07 31 Ιανουαρίου 2018, 18:07

Τρένο της Amtrak που μετέφερε μέλη του Κογκρέσου των ΗΠΑ συγκρούστηκε με απορριμματοφόρο στη δυτική Βιρτζίνια.

"Το τρένο που μετέφερε τους Ρεπουμπλικάνους κοινοβουλευτικούς στο σεμινάριό μας συγκρούστηκε αλλά η Ρεμπέκα (σ.σ. η σύζυγός του) κι εγώ είμαστε καλά. Άνδρες των υπηρεσιών ασφαλείας και γιατροί έχουν ανέβει και βοηθούν (…) τους τραυματίες" ανέφερε στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter ο Μπράντλεϊ Μπερν.

"Το τρένο συγκρούστηκε με ένα απορριμματοφόρο, κάλεσαν τους γιατρούς που επιβαίνουν να βοηθήσουν. Ο Δρ. Μάρσαλ βοηθά όσους έχουν τραυματιστεί", έγραψε από την πλευρά του ο Ρότζερ Μάρσαλ, που είναι γιατρός".

"Είμαστε όλοι καλά" διαβεβαίωσε ο Πιτ Σέσιονς, ενώ και το γραφείο του προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων, του Πολ Ράιαν, επιβεβαίωσε ότι δεν έχει τραυματιστεί.

"Είμαστε καλά, αλλά χτυπήσαμε ένα απορριμματοφόρο", επιβεβαίωσε και ο Γκρεγκ Γουόλντεν, αναρτώντας και μια φωτογραφία του κατεστραμμένου οχήματος.

Τα μέλη της Βουλής των Αντιπροσώπων και της Γερουσίας αναχώρησαν σήμερα για το Γκρίνμπριρ, στη Δυτική Βιρτζίνια, για το ετήσιο, τριήμερο σεμινάριό τους.

Οι τοπικές αρχές δεν έχουν ανακοινώσει κάποιον απολογισμό. Παραμένει αδιευκρίνιστο πόσοι είναι οι τραυματίες και σε τι κατάσταση βρίσκονται. Σύμφωνα με Ρεπουμπλικάνους αιρετούς, ενδέχεται να υπάρχει τουλάχιστον ένας νεκρός και αρκετοί σοβαρά τραυματίες, μεταξύ των ανθρώπων που επέβαιναν στο απορριμματοφόρο.

TAGS: