Πολιτική

Χρήστος Σπίρτζης: Θα εγκατασταθούν νεα μηχανήματα έκδοσης ηλεκτρονικών εισιτηρίων

Χρήστος Σπίρτζης:  Θα εγκατασταθούν νεα μηχανήματα έκδοσης ηλεκτρονικών εισιτηρίων
Τις επόμενες ημέρες θα γίνει η αντικατάσταση των παλιών μηχανημάτων με τα σύγχρονα που εκδίδουν ηλεκτρονικό εισιτήριο, ενημέρωσε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης.

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται ότι θα γίνει η αναβάθμιση των παλαιών μηχανημάτων, με σύγχρονα που θα εκδίδουν το ηλεκτρονικό εισιτήριο σύμφωνα με τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστο Σπίρτζη

Ο υπουργός ΜεταφορώνΧρήστος Σπίρτζης μιλώντας στη Βουλή ότι η αντικατάσταση θα γίνει βάση την σύμβαση που υπάρχει με την Αττικό Μετρό, για να μπορεί ο κόσμος να διευκολυνθεί και να προχωρήσει η ολοκλήρωση του συστήματος.

Στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής όπου εγκρίθηκε ο διορισμός του νέου Προέδρου και του Διευθύνοντος Συμβούλου του ΟΣΕ, ο κ. Σπίρτζης ανέφερε ότι θα υπάρξει συνεργασία με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ στο δικό της ηλεκτρονικό σύστημα, ώστε να είναι συμβατό το εισιτήριο με αυτό του ΟΑΣΑ και του ΟΑΣΘ.

Μέχρι τον Σεπτέμβριο εξάλλου, όπως είπε, θα λειτουργήσει η διπλή ηλεκτρονική γραμμή Αθήνα – Θεσσαλονίκη, ώστε να μειωθεί ο χρόνος διαδρομής σε 3,5 ώρες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments