Αθλητισμός

Δείτε ποιον άφησε εκτός ευρωπαϊκής λίστας ο Χιμένεθ

Δείτε ποιον άφησε εκτός ευρωπαϊκής λίστας ο Χιμένεθ
Ανακοινώθηκε.

Παράλληλα με τη λήξη της περιόδου των μεταγραφών, η ΑΕΚ έπρεπε να δηλώσει στην UEFA τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα ευρωπαϊκά ματς της ομάδας.

Ο Μανόλο Χιμένεθ επέλεξε να αφήσει εκτός λίστας δύο εκ των τριών ποδοσφαιριστών που ήρθαν στον σύλλογο τον χειμώνα, τους Νίκλας Χουλτ και Ερίκ Μοράν. Ο λόγος; Η ανετοιμότητα του Τσόσιτς οδήγησε τον Ισπανό στο να επιλέξει ακόμη έναν κεντρικό αμυντικό, ενώ έβαλε τον Μπάρκα στη θέση του Ανέστη που δεν υπολογίζεται.

Από τη στιγμή που ο Χιμένεθ ξόδεψε τις δύο από τις τρεις αλλαγές που είχε δικαίωμα να κάνει στη λίστα, επέλεξε να προσθέσει τον Σοτζέι Μασούντ, αφήνοντας τους υπόλοιπους δύο εκτός.

Αναλυτικά η λίστα της ΑΕΚ:

Τερματοφύλακες: Βασίλης Μπάρκας, Παναγιώτης Τσιντώτας, Παναγιώτης Ντούνης*

Αμυντικοί: Μιχάλης Μπακάκης, Έλντερ Λόπες, Όγκνιεν Βράνιες, Βασίλης Λαμπρόπουλος, Ροντρίγκο Γκάλο, Ούρος Τσόσιτς, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Γιώργος Γιαννούτσος*, Άνταμ Τζανετόπουλος

Μέσοι: Αστρίτ Αϊντάρεβιτς, Αντρέ Σιμόες, Γιάκομπ Γιόχανσον, Πέτρος Μάνταλος, Παναγιώτης Κονέ, Σοτζέι Μασούντ, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Πάρης Μπάμπης*, Χρήστος Γιούσης*

Επιθετικοί: Γιώργος Γιακουμάκης, Μάρκο Λιβάγια, Σέρχιο Αραούχο, Τάσος Μπακασέτας, Βίκτωρ Κλωναρίδης, Χρήστος Αντωνίου*

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments