Αθλητισμός

”Επηρεασμένος ο Μιραλάς, παράλογη η απομάκρυνση Λεμονή”

”Επηρεασμένος ο Μιραλάς, παράλογη η απομάκρυνση Λεμονή”
Οι δηλώσεις του Νίκου Καραγεωργίου για τον Ολυμπιακό της φετινής σεζόν.

Για τον Ολυμπιακό μίλησε ο προπονητής, Νίκος Καραγεωργίου, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα ”sportdog.gr”. Αναλυτικά όσα είπε για τις μεταγραφές και τον Τάκη Λεμονή.

Για τον Χατζισαφί έχω την αίσθηση, ότι δεν θα πάρει τη θέση του Κούτρη. Ο τελευταίος τα καταφέρνει προς το παρόν. Θα παίξει δεύτερο ρόλο ο Ιρανός, σε περίπτωση που υπάρξει κάποιος τραυματισμός. Μόνο έτσι θα μείνει έξω ο Κούτρης. Ο Μιραλάς είναι επηρεασμένος από τον μέτριο Ολυμπιακό. 

Χρειάζεται κάποιον ποδοσφαιριστή κοντά του για να τον τροφοδοτεί και να τον αξιοποιεί. Ο Ολυμπιακός όμως έχει συνεχόμενες αλλαγές σε πρόσωπα στην ενδεκάδα, όποτε αλλάζει προπονητή. Αυτό δεν επιτρέπει την ύπαρξη χημείας και σταθερότητας. Έτσι περνάει ο Μιραλάς μία περιπέτεια. Δεν είναι ο παίκτης που ξέραμε.

Τη θεώρησα παράλογη την απομάκρυνση. Δεν κατάλαβα για ποιον λόγο έγινε. Εγώ βέβαια δεν είμαι μέσα εκεί,για να ξέρω τι συμβαίνει. Ως τρίτος βλέποντας τα πράγματα από μακριά, διέκρινα ότι ο Ολυμπιακός είχε βρει τον δρόμο του με τον Λεμονή. Τώρα ο νέος προπονητής φέρνει καινούργιες ιδέες. Και πάλι χρειάζεται προσαρμογή και χρόνο. Αυτός όμως δεν υπάρχει, ούτε στον Ολυμπιακό, ούτε στον Παναθηναϊκό, ούτε στην ΑΕΚ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments