Γιαννάκης: »Παλέψαμε, αλλά…» | Pagenews.gr
Pagenews Team 1 Φεβρουαρίου 2018, 16:18

Ο Άρης γνώρισε την ήττα με 79-66 στην έδρα της Αβελίνο και αποχαιρέτησε τις τελευταίες ελπίδες που είχε για πρόκριση στην επόμενη φάση του Basketball Champions League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παναγιώτη Γιαννάκη στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης:


Αρχικά θα ήθελα να πω πως δεν θα κάνω κανένα σχόλιο για τους διαιτητές. Θα πάμε από αύριο να κάνουμε προπόνηση πάνω στις αδυναμίες μας, συγχαρητήρια στην Αβελίνο, έπαιξε καλά, έχει καλό ρόστερ και νομίζω ότι προσπαθήσαμε σε όλη την διάρκεια του αγώνα και παρότι δεν είχαμε όλους τους παίκτες (σ.σ. δεν έπαιξε ο Τσαϊρέλης). Καλή επιτυχία εύχομαι στην Αβελίνο

Ξέρω πως η Αβελίνο προσπαθεί να κατακτήσει το Ιταλικό πρωτάθλημα, έχει ποιοτικούς παίκτες, αλλά και εμείς παλέψαμε. Το πιο σημαντικό για εμάς είναι να μάθουμε από αυτά τα παιχνίδια γιατί η ιστορία της ομάδας δεν σταματάει εδώ, αλλά συνεχίζεται… Ακόμα και να παίξεις καλά αυτό το χρόνο, πρέπει να παίξεις καλά και τη νέα σεζόν, οπότε πρέπει να χτίσουμε ένα σύνολο και να γίνει ο Άρης ένας οργανισμός που θα δημιουργήσει τις δυνατότητες που θέλει, για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο που πρέπει».

TAGS: