Αθλητισμός

Ίβουσιτς: ”Νόμιζα ότι έκαναν πλάκα…”

Ίβουσιτς: ”Νόμιζα ότι έκαναν πλάκα…”
Φοβερές οι δηλώσεις του νέου μεταγραφικού αποκτήματος του Ολυμπιακού, Ίβιτσα Ίβουσιτς.

Άφησε… ιστορία η ατάκα του νεοαποκτηθέντα ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Ίβιτσα Ίβουσιτς, ο οποίος όταν έμαθε για το ενδιαφέρουν των ”ερυθρολεύκων” νόμιζε ότι επρόκειτο περί φάρσας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ίβουσιτς:

Για να είμαι ειλικρινής, στην αρχή σκέφτηκα ότι κάποιος μου κάνει πλάκα! Μόνο για λίγο, όμως, μετά το πράγμα σοβάρεψε. Με ρώτησαν αν ήμουν ελεύθερος και σε δύο-τρεις ημέρες όλη η ιστορία ολοκληρώθηκε. Είναι απίστευτο το πώς εξελίχθηκαν τα πράγματα και είμαι χαρούμενος, διότι είναι σαν να βρίσκομαι σ’ έναν ποδοσφαιρικό παράδεισο! Δεν γνωρίζω πώς κατέληξε σε μένα ο Ολυμπιακός και δεν έχει σημασία. 

Ξέρω μονάχα ότι ο προπονητής τερματοφυλάκων είχε θετική άποψη και τώρα μαθαίνω πράγματα από εκείνον, καθώς είναι πολύ έμπειρος, αν και νέος σε ηλικία. Είναι σαν να βρίσκομαι σ’ ένα όμορφο όνειρο, ως μέλος ενός πετυχημένου κλαμπ, όπου υπάρχουν σούπερ συνθήκες και πλέον είναι στο χέρι μου να αξιοποιήσω αυτή τη μοναδική ευκαιρία». 

Για τις πρώτες του εντυπώσεις: «Υπάρχει ο Προτό, που είναι έμπειρος και εντυπωσιακός γκολκίπερ, αλλά και ο 23χρονος Λευτέρης (Χουτεσιώτης). Όταν με κάλεσαν, νόμιζα ότι θα έρθω στην Αθήνα για να δοκιμαστώ. Μου προσέφεραν αμέσως συμβόλαιο και δεν κοίταξα καν τους όρους! Δεν διαθέτω ούτε ατζέντη… Η συμφωνία διαρκεί μέχρι το καλοκαίρι και είμαι ευγνώμων γι’ αυτήν την σπουδαία ευκαιρία. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να παραμείνω εδώ όσο το δυνατόν περισσότερο…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments