Αθλητισμός

Μιχόγεβιτς: ”Μεγάλη ομάδα με εξαιρετικούς οπαδούς ο ΠΑΟΚ”

Μιχόγεβιτς: ”Μεγάλη ομάδα με εξαιρετικούς οπαδούς ο ΠΑΟΚ”
Οι πρώτες δηλώσεις του νέου μεταγραφικού αποκτήματος του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που αφορά τις πρώτες δηλώσεις του νεοαποκτηθέντα αμυντικού, Μάρκο Μιχόγεβιτς για τη μεταγραφή του στον σύλλογο:

Συνειδητοποιημένος και ώριμος παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο Μάρκο Μιχόγεβιτς παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη στην κάμερα του PAOK TV. Ο νεαρός στόπερ μίλησε για τους στόχους και τα όνειρα του στην νέα σελίδα της καριέρας του, ενώ αναφέρθηκε στο γεγονός πως γνώριζε πολλά για τον ΠΑΟΚ, ελέω Γκόικο Τσίμιροτ.

Aναλυτικά όσα είπε: 

Για την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ: "Είμαι πολύ ικανοποιημένος που ήρθα στον ΠΑΟΚ. Είμαι ενθουσιασμένος και ελπίζω να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη στον σύλλογο και τους ανθρώπους που με έφεραν εδώ. Ξέρω πως ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλη ιστορία και παθιασμένους οπαδούς".

Για το αν αισθάνεται έτοιμος: "Κάθε αρχή και δύσκολη. Ελπίζω πως με το πέρασμα του χρόνου θα πάρουν όλα το δρόμο τους. Οπως και ότι γρήγορα θα προσαρμοστώ στην πόλη και την ομάδα και ό,τι μου ζητηθεί".

Για το ποδοσφαιρικό του πρότυπο και με ποιον θεωρεί πως έχει τα ίδια αγωνιστικά στοιχεία: "Ειλικρινά δεν έχω κάποιον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή ως πρότυπο. Είμαι παίκτης που στο γήπεδο δίνω όλο μου το "είναι", αυτό έκανα και στην προηγούμενη ομάδα μου και το ίδιο θα κάνω και εδώ. Δεν μιλάω πολύ και προτιμώ να κάνω πράξεις στο γήπεδο".

Για το αν έχει παρακολουθήσει αγώνες του ΠΑΟΚ: "Παρακολουθούσα τον ΠΑΟΚ επειδή εδώ έπαιζε ο Τσίμιροτ που ήταν συμπαίκτης μου στη Σαράγεβο. Εβλεπα συχνά τους αγώνες της ομάδας και ξέρω πως είναι ένα πολύ δυνατό σύνολο".

Για το τι ξέρει για τον ΠΑΟΚ: "Ο ΠΑΟΚ είναι μία μεγάλη ομάδα με εξαιρετικούς οπαδούς. Και γενικά σύλλογος με άριστη οργάνωση. Αυτό που γνωρίζω είναι πως διαθέτει πολλούς και καλούς παίκτες με ποιότητα".

Για τον προσωπικό του στόχο και πως φαντάζεται την καριέρα του: "Ο στόχος μου είναι να αποδείξω την αξία μου με τις εμφανίσεις και τη δουλειά μου και να γίνω μέλος της ομάδας. Θέλω να αποδείξω πως αξίζω να φοράω αυτή τη φανέλα και όλοι μαζί να καταφέρουμε ότι καλύτερο μπορούμε".

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments