Αθλητισμός

Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε 95-70: Επιτέλους… ξέσπασμα!

Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε 95-70: Επιτέλους… ξέσπασμα!
Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε 95-70: Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις νίκες, με εμφατικό μάλιστα τρόπο, διαλύοντας τη Φενέρ στο ΣΕΦ. Κορυφαίος ο Σπανούλης, εξαιρετικοί και οι Στρέλνιεκς - Πρίντεζης που βοήθησαν ώστε να καμφθεί η αντίσταση της Φενέρ και οι ''ερυθρόλευκοι'' να φτάσουν στην 14η νίκη τους στον θεσμό.

Ολυμπιακός Φενέρμπαχτσε 95-70: Ο Ολυμπιακός είναι εδώ και το απέδειξε με τον καλύτερο τρόπο! Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου νίκησε με εμφατικό τρόπο την εν δυνάμει πρωταθλήτρια Ευρώπης και επί ελληνικού εδάφους, φτάνοντας στις 14 νίκες στον θεσμό και πιάνοντας τη Φενέρ στη βαθμολογία της Euroleague.

Η βραδιά για τον Ολυμπιακό είχε φανεί από νωρίς, καθώς μέσω της εξαιρετικής επίδοσής τους έξω από τα 6.75μ, οι γηπεδούχοι έκλεισαν το πρώτο δεκάλεπτο στο +16, προβάδισμα που κράτησαν και στο διάβα του ημιχρόνου, παρά τη μίνι αντεπίθεση των Τούρκων. Στο δεύτερο μέρος, η κυριαρχία του Ολυμπιακού παγιώθηκε και η νίκη ήταν φυσικό επακόλουθο μιας… all around εμφάνισης.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τον Ολυμπιακό ήταν ο ηγέτης του, Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος σημείωσε 19 πόντους. Πλην του Σπανούλη, εξαιρετική ήταν και η εμφάνιση του Στρέλνιεκς (19π), με τους Πρίντεζη και ΜακΛίν να τελειώνουν επίσης σε διψήφια νούμερα (12π έκαστος). Για τη Φενέρ, όλο το «κουπί» το τράβηξε ο Ντίξον επιθετικά (24π), όμως δεν έφτανε η προσπάθειά του για την ομάδα του Ζοτς.

Τα δεκάλεπτα: 34-18, 45-36, 71-54, 95-70

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments