Οικονομία

Επίδομα πετρελαίου θέρμανσης: Πιστώθηκε στους λογαριασμούς των δικαιούχων

Επίδομα πετρελαίου θέρμανσης: Πιστώθηκε στους λογαριασμούς των δικαιούχων
Νωρίτερα πληρώθηκε το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης σε όσους είχαν κάνει αίτηση έως 15 Ιανουαρίου και είχαν βάλει πετρέλαιο έως την ίδια ημερομηνία.

Στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων "μπήκε" το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης για όσους είχαν κάνει αίτηση έως 15 Ιανουαρίου και είχαν βάλει πετρέλαιο έως την ίδια ημερομηνία.

Σύμφωνα με την απόφαση του ίδιου του Υπουργείου η πληρωμή του επιδόματος γίνεται ανάλογα τα λίτρα που έχουν προμηθευτεί τα νοικοκυριά και όχι στο σύνολο αυτών που δικαιούνται.

Όσοι έχουν κάνει αιτήσεις μετά τις 15 Ιανουαρίου ή προμηθευτούν πετρέλαιο θέρμανσης μετά τη συγκεκριμένη ημερομηνία, θα πιστωθούν το επίδομα θέρμανσης έως τέλη Ιουνίου καθώς όπως έχει γίνει γνωστό δεν θα υπάρξει άλλη πληρωμή.

Θυμίζουμε δικαιούχοι του επιδόματος είναι όσοι έχουν: 

-Ετήσιο συνολικό οικογενειακό εισόδημα έως 12.000€ για τον άγαμο, έως 20.000€ για τον έγγαμο, προσαυξανόμενο κατά 2.000 € για κάθε τέκνο και έως 22.000€ για τις μονογονεϊκές οικογένειες, προσαυξανόμενο κατά 2.000€ για κάθε τέκνο μετά το πρώτο.

-Ακίνητη περιουσία η αξία της οποίας δεν υπερβαίνει το ποσό των 100.000€ για τους άγαμους και το ποσό των 200.000€ για τους έγγαμους και τις μονογονεϊκές οικογένειες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments