Οικονομία

POS: Αντιδράσεις για την υποχρεωτική τοποθέτηση στα κυλικεία των σχολείων

POS: Αντιδράσεις για την υποχρεωτική τοποθέτηση στα κυλικεία των σχολείων
Αχρείαστη και υπερβολική χαρακτήρισε την απόφαση για τοποθέτηση POS στα κυλικεία των σχολείων, ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Σοβαρά προβλήματα αλλά και αγανάκτηση προκαλεί η απόφαση της κυβέρνησης να επιβάλει την υποχρεωτική εγκατάσταση τερματικών αποδοχής καρτών (POS) στα κυλικεία των σχολείων.

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, «η απόφαση αυτή φέρνει σε αδιέξοδο εκατοντάδες επαγγελματίες που λειτουργούν τα σχολικά κυλικεία και δεκάδες χιλιάδες μαθητές. 

Όπως εξήγησε οι μαθητές και τα κυλικεία δεν είναι δυνατόν για την αγορά ενός σάντουιτς ή αναψυκτικού να επιβαρύνονται με διαδικασίες πληρωμής με κάρτες, δεδομένου τόσο της αδυναμίας να φέρουν κάρτες οι μαθητές όσο και άλλων εγγενών προβλημάτων λειτουργίας POS από τα κυλικεία.

Είναι μια εντελώς αχρείαστη και υπερβολική απόφαση η οποία πρέπει να αποσυρθεί σημείωσε ο κ. Χατζηθεοδοσίου και πρόσθεσε πως θα επιδιωχθεί συνάντηση με την Υφυπουργό Οικονομικών κα Κατερίνα Παπανάτσιου. Ως «ένα απίστευτο θέατρο του παραλόγου», χαρακτηρίζει την συγκεκριμένη διάταξη ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Μιχάλης Ζορπίδης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments