Πολιτική

Ηλίας Κασιδιάρης: Στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής

Ηλίας Κασιδιάρης: Στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής
Ο Ηλίας Κασιδιάρης παραπέμφθηκε μετά τις υβριστικές δηλώσεις του κατά του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά.

Στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής παραπέμπεται σήμερα ο Ηλίας Κασιδιάρης προκειμένου να ελεγχθεί για «αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά και ρητορική μίσους».

Τον παρέπεμψε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης με αφορμή τις υβριστικές δηλώσεις του κατά του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά αλλά και τις αναφορές που έκανε περί στρατοπέδων συγκέντρωσης για όσους πολιτικούς συμφωνούν με σύνθετη ονομασία των Σκοπίων.

Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής -κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της επιτροπής Εξωτερικών υποθέσεων και Άμυνας- είπε: « Τι γεύματα κάνει ο Κοτζιάς; Για ποιο λόγο να γίνονται αυτά; Για να σιτίζουμε αυτό το παχύδερμο του σταλινισμού και του ανθελληνισμού;».

Όταν, μάλιστα, ο πρόεδρος της Επιτροπής Κ. Δουζίνας επιχείρησε να τον επαναφέρει στη τάξη, ο Κασιδιάρης επέμεινε: «Όχι διακοπές από εσάς. ιδίως από αυτούς που υπογράφουν έγγραφα, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, αυτοί που υπογράφουν έγγραφα να λέγονται τα Σκόπια «Μακεδονία», εμείς τους θεωρούμε ανθελληνικά σκουπίδια και δεν δεχόμαστε καμία διακοπή. Τελεία και παύλα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments