Πάνος Σκουρλέτης: Σημαντικό το συλλαλητήριο αλλά όχι αποκλειστικός παράγοντας σε εθνικά θέματα | Pagenews.gr
Pagenews Team 1 Φεβρουαρίου 2018, 13:03

Ο Πάνος Σκουρλέτης, επεσήμανε αναφορικά με το συλλαλητήριο για το Σκοπιανό ότι "είναι ένα σημαντικό γεγονός, αλλά δεν μπορεί να είναι και ο αποκλειστικός παράγοντας σε τέτοιου είδους ζητήματα (σ.σ εθνικά). Τόνισε δε ότι "όταν υπάρχει μια λαϊκή κινητοποίηση και είναι μεγάλη οφείλεις να την προσμετράς".

Απαντώντας στον real.fm, στο ερώτημα, αν η στάση των ΑΝΕΛ θα αποτελέσει καταλύτη εξελίξεων σημείωσε με νόημα: «προφανώς δεν είναι κάτι που μας αφήνει αδιάφορους ή μας χαροποιεί ότι έχει διαφορετική προσέγγιση (σ.σ ο μικρός εταίρος). Και πρέπει να κοιτάμε και την ένταση. Διαφορετικά τα λέει ο κ. Δ Καμμένος και διαφορετικά τα λέει το κόμμα των ΑΝΕΛ», σημείωσε. Ενώ για το αν ο Πάνος Καμμένος θα μπορεί να είναι υπουργός Άμυνας, παρότι διαφωνεί σε ένα τέτοιο ζήτημα είπε λακωνικά: «αυτό θα πρέπει να το απαντήσει ο κ. Καμμένος»!

Κληθείς να απαντήσει στο πως θα διαμορφωθούν οι συσχετισμοί στη Βουλή, ο κ. Σκουρλέτης είπε ότι «τα εθνικά ζητήματα πρέπει να τα προσεγγίζουμε στη βάση ευρύτερων συναινέσεων και πλειοψηφιών. Είναι προϋπόθεση να βρούμε λύση . Δεν μπορούμε να πάμε με οριακές συναινέσεις σε αυτό το θέμα. Έχει σημασία ποια πολιτικά κόμματα θα την στηρίξουν, πως θα τοποθετηθούν και από το εσωτερικό των κομμάτων».

Εξαπολύοντας, τέλος, επίθεση στη ΝΔ, ανέφερε ότι « έχει εκφράσει τρεις διαφορετικές απόψεις και δεν μπορώ να εκτιμήσω ότι το σύνολο του κόμματος στέκεται αρνητικά» και τόνισε ότι η υπεύθυνη στάση είναι «να σταθεί στο ύψος της δικής της ευθύνης».

TAGS: