Σταύρος Θεοδωράκης: Σημασία για το Σκοπιανό έχει το σύνολο της λύσης, όχι μόνο το όνομα | Pagenews.gr
Pagenews Team 1 Φεβρουαρίου 2018, 09:45

Προσερχόμενος στην εκδήλωση του «Κύκλου Ιδεών για την Εθνική Ανασυγκρότηση», ο Σταύρος Θεοδωράκης σχολίασε τις προτάσεις για την ονομασία της πΓΔΜ και το Σκοπιανό.

Συγκεκριμένα ερωτηθείς από δημοσιογράφους ανέφερε ότι «Είπα και μετά τη συνάντησή μου με τον πρωθυπουργό πως ένα όνομα σε σλαβική διάλεκτο, μια λέξη θα ήταν ίσως η καλύτερη λύση. Σημασία όμως έχει το σύνολο της λύσης. Δεν είναι μόνο το όνομα. Είναι και οι δεσμεύσεις που θα αναλάβουν για όλα τα θέματα που εκκρεμούν όπως για τα σχολικά βιβλία που δίνουμε μεγάλη σημασία και για το Σύνταγμα».

Ο επικεφαλής του Ποταμιού παρευρέθηκε στην ανοιχτή συζήτηση που διοργάνωσε ο Κύκλος Ιδεών, με θέμα, «Κοινό περί δικαίου αίσθημα Vs. Κράτος δικαίου- Το δύσκολο τρίγωνο: Δικαιοσύνη – Κοινή Γνώμη – Πολιτική», το απόγευμα της Τετάρτης, στο ξενοδοχείο King George.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν ο Παναγιώτης Πικραμμένος,ο Βασίλειος Μαρκής, ο Χρίστος Μυλωνόπουλος, ο Σταύρος Τσακυράκης και ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ενώ τη συζήτηση συντόνιζε η δημοσιογράφος, Ιωάννα Μάνδρου.

TAGS: