Πολιτική

Τασία Χριστοδουλοπούλου: Καβγάς με τον Χρήστο Παππά κατά την Ολομέλεια

Τασία Χριστοδουλοπούλου: Καβγάς με τον Χρήστο Παππά κατά την Ολομέλεια
Έντονα λόγια ειπώθηκαν μεταξύ της Τασίας Χριστοδουλοπούλου και του Χρήστου Παππά της Χρυσής Αυγής.

Καυγάς ξέσπασε μεταξύ της Τασίας Χριστοδουλοπούλου και του Χρήστου Παππά της Χρυσής Αυγής, όταν ο τελευταίος άρχισε να φωνάζει ότι η συγκεκριμένη Βουλή είναι παράνομη και δεν μπορεί να ψηφίσει για την παράδοση της Μακεδονίας κατά την διάρκεια της Ολομέλειας της Βουλής.

”Σας ανακαλώ στην τάξη, θα σας επιβάλλω μέτρα, θα σας κλείσω το μικρόφωνο” φώναζε από την έδρα η Τασία Χριστοδουλοπούλου. 

”Είστε γνήσια εκπρόσωπος της Νέας Τάξης και θέλετε να μου επιβάλλεται την τάξη. Δεν θα σας αφήσουμε να ξεπουλήσετε την Μακεδονία” απάντησε ο Χρήστος Παππάς. Με αφορμή αυτό το περιστατικό η Τασία Χριστοδουλοπουλου αναφέρθηκε στο συλλαλητήριο της Κυριακής. 

”Κρίμα που χρησιμοποιείτε τη Βουλή για να κάνετε κομματική προπαγάνδα και εξευτελίζετε και το συλλαλητήριο που τόσο υπερασπίζεστε. Είναι εξευτελισμός του συλλαλητηρίου να χρησιμοποιείτε αυτόν τον τρόπο για να μαζέψετε κόσμο. Ο ελληνικός λαός παρακολουθεί και κάτι θα καταλάβει σε σχέση με τα τεκταινόμενα της Κυριακής”, ανέφερε. 

”Είστε φασιστικό κόμμα, μισείτε το Κοινοβούλιο. Περιμένετε να ολοκληρωθεί η δίκη σας”, πρόσθεσε. 

”Εκτίθεστε”, της φώναξε ένας βουλευτής της Χρυσής Αυγής με την Τασία Χριστοδουλοπούλου να απαντά: ”Με εσάς μου αρέσει να εκτίθεμαι γιατί δεν έχω καμία σχέση με τον φασισμό”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments