Αθλητισμός

Ανακοινώθηκε από την ΑΕΚ

Ανακοινώθηκε από την ΑΕΚ
Έκτακτο!

Συνεχίζεται με ακάθεκτους ρυθμούς η προπώληση των εισιτηρίων για τις αναμετρήσεις της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό και τη Ντιναμό Κιέβου στο ΟΑΚΑ. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ”Ένωσης”:

Σε εξέλιξη βρίσκεται η ηλεκτρονική προπώληση των εισιτηρίων για τους δύο μεγάλους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας στο ΟΑΚΑ, την Τετάρτη με τον Ολυμπιακό στη ρεβάνς για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας και την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου για το πρώτο ματς με την Ντιναμό Κιέβου για τους 32 του UEFA Europa League. 

Oι φίλαθλοι της ομάδας μας μπορούν να τα προμηθεύονται μέσω του aekfc.gr, του official app My AEK, αλλά και μέσω του δικτύου καταστημάτων COSMOTE & ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε όλη την Ελλάδα και με αυτόν τον τρόπο να μπαίνουν στις κληρώσεις της ΠΑΕ για πλούσια δώρα.

Tαυτόχρονα συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα με τον Ολυμπιακό καθημερινά από το εκδοτήριο του σταθμού ΗΣΑΠ «Ειρήνη». Το εκδοτήριο θα παραμείνει κλειστό ΜΟΝΟ την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου. Την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου θα ξεκινήσει η προπώληση στο εκδοτήριο για τον αγώνα με την Ντιναμό Κιέβου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments