Αθλητισμός

Παρουσίασε τις μεταγραφές του ο Άρης

Παρουσίασε τις μεταγραφές του ο Άρης
Οι πρώτες δηλώσεις των Μπαστακού και Κανακούδη.

O Άρης καλωσόρισε τρεις ποδοσφαιριστές κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, με τους Άγγελο Χαντί, Μιχάλη Μπαστακό και Πέτρο Κανακούδη να φορούν πλέον τα κιτρινόμαυρα.

Ο σύλλογος πραγματοποίησε media day ώστε να παρουσιάσει τα νέα αποκτήματά του, με τους Μπαστακό, Χαντί και Κανακούδη να κάνουν τις πρώτες τους δηλώσεις ως παίκτες του Άρη.

Ο Μπαστακός είπε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος και τυχερός που είμαι στην οικογένεια του Αρη και θα δουλέψω με τους ανθρώπους του. Θα βάλω τα δυνατά μου για να επιστρέψουμε. Πιστεύω στον εαυτό μου και νιώθω έτοιμος. Θέλω να αποδείξω ότι δίκαια βρίσκομαι εδώ. Είμαι έτοιμος. Έχω δουλέψει όλο αυτό τον καιρό και με προπονήσεις στον Ατρόμητο. Έχω έρθει έτοιμος και όχι για διακοπές»

Ο Χαντί σχολίασε: «Θα προσπαθήσω και εγώ όπως όλα τα παιδιά που ήρθαμε να φέρουμε την ομάδα εκεί που αρμόζει και να πάψει να ταλαιπωρείται. Με οδήγησε εδώ η προοπτική της ομάδας και ο κόσμος της. Θεωρώ ότι είναι στο καλύτερο επίπεδο της τώρα και έχει αρκετά παιχνίδια μπροστά της. Νιώθω έτοιμος και διψασμένος για να βοηθήσω την ομάδα». 

Ο Κανακούδης ανέφερε: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος και χαρούμενος. Αυτό που έχω να πω και θα το λέω συνέχεια, είναι ότι θα δώσω το καλύτερο μου εαυτό για να επιστρέψει ο Άρης εκεί που ανήκει. Ήθελα να επιστρέψω στην Ελλάδα. Προς αυτήν την κατεύθυνση έπαιξαν ρόλο κάποια σημαντικά πράγματα που συμβαίνουν στη ζωή μου. Η Ίντερ Τούρκου μου έκανε πρόταση για να ανανεώσουμε το συμβόλαιό, αλλά με την προοπτική του Άρη δεν το πολυσκέφτηκα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments