Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Απόβαση αγροτών με τρακτέρ και πούλμαν το Σάββατο

Θεσσαλονίκη: Απόβαση αγροτών με τρακτέρ και πούλμαν το Σάββατο
Κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις των αγροτών. Το Σάββατο θα βρεθούν στην Θεσσαλονίκη.

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες, που έχουν βγει σε 14 σημεία πανελλαδικά και προετοιμάζονται για το συλλαλητήριο του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της έκθεσης «Agrotica».

Ήδη τα τρακτέρ έφτασαν από την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη όπου αγρότες έκλεισαν συμβολικά τους δρόμους γύρω από την πλατεία της ΧΑΝΘ, με ελληνικές σημαίες, τραγούδια για την αγροτιά και τη Μακεδονία.

«Σήμερα, από την καρδιά της Μακεδονίας δίνουμε ένα βροντερό παρόν να ακουστεί από άκρη σε άκρη σε όλη την Ελλάδα. Τα αιτήματα μας τα ξέρουν εδώ και δύο χρόνια, τα αποτελέσματα και αυτά τα ξέρουν. Να ξέρουν όμως, ότι πίσω δεν κάνουμε.

Θα γεμίσει η εθνική και θα μας δουν όλους πάνω στο δρόμο να οδεύουμε προς την πρωτεύουσα» δήλωσε το μέλος της επιτροπής αγώνα, από τη Λάρισα, Γιώργος Μαχάς. 

Στο συλλαλητήριο του Σαββάτου αναμένεται να βρεθούν στη Θεσσαλονίκη και οι αγρότες της Πελοποννήσου, με οργανωμένα πούλμαν και λεωφορεία του ΚΤΕΛ. Αγρότες θα ξεκινήσουν απόψε το βράδυ από Κόρινθο, Μεσσήνη, Αργολίδα, Τρίπολη, αλλά και τον κόμβο της Στέρνας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments